HARCÉL

Sorosék meg akarják bénítani Budapestet, árulkodik a röpcédula

Ijesztő röpcédulákat szórtak szét a fővárosban egy különös nevû szervezet aktivistái. Akiket nagy valószínûséggel egy, a milliárdoshoz és Hillary Clintonhoz köthető alapítvány pénzel. Erre utal a röpcédula aláírása.
  • Szerző: Ripost

Ezek az aktivisták támadtak az elmúlt napokban rendőrökre, ők törtek össze autókat, rugdosták meg a Kossuth téri karácsonyfát, téptek ki jelzőtáblákat, gyújtottak fel kukákat. Miattuk sérült meg több tucat, a Parlamentet és közrendet védelmező rendőr, miközben 8 rendőrkocsit is szétzúztak.

A Haza és Haladás a kilógó lóláb?

A Soros-rohamosztagosok pontosan úgy járnak el, ahogy a városszerte terjesztett röpcédula szövege mondja. A kormány ellen semmi sem szent! Bénítsd meg a várost!

 

Mindenféle kitalált álszervezet mögé bújnak, ezt a röpcédulát is a Haza és Haladás Front  nevében terjesztik. Amúgy a Haza és Haladás köztudomásúlag Bajnai Gordon alapítványa. És ezt az alapítványt a Hillary Clintonhoz közeli Center for American Progress pénzeli, amelynek létrehozásában alapvető szerepet játszott Soros György,

Hillary Clinton példaképe írta a forgatókönyvet

Egy jól kitalált, máshol már sikerrel kipróbált anarchista forgatókönyv szerint történnek az események. Ennek eredetijét még Hillary Clinton kedvenc szerzője, egy bizonyos Saul Alinsky fogalmazta meg. Az USA bukott elnökjelöltje róla írta az agresszív anarchizmussal egyetértő(!) diplomamunkáját. A választási kampány idején, hogy ne legyen belőle baj, megpróbálták elrejteni a nyilvánosság elől Hillary irományát. Volt mit dugdosni!

Az anarchisták apostola szerint:

„Támadj, fenyegess, gyakorolj folytonos nyomást, hozd ki sodrából az ellenfeled, hátha elveszíti a fejét!”

Ezeket az elveket követik a gyújtogató Soros-aktivisták is, pontosan ezt tették a múlt héten Budapesten is. Folytatást ígér a röpcédula.

 

Akár a nácik, gyűlölik a keresztényeket

A Radikálisok Szabálykönyve című hírhedt művében Alinsky még tovább megy, és megdöbbentő módon magát a Sátánt nevezi meg legfőbb példaképének, merthogy a Biblia szerint szembe mert szegülni magával az Istennel. Ahogy írja:

„Ne felejtsük el elismerésünket kifejezni az első igazi radikális előtt!”

Így már érthető, miért támadnak rá a keresztény jelképekre, a karácsonyfára, a jászolra, Jézus születésének jelképeire.

„ Bassz…tok meg Jézust!” – hangzott a csatakiáltás szerdán este a Kossuth téri Betlehemnél.

Ukrajna  a példakép

Mindent a szokásos forgatókönyv szerint akarnak végrehajtani. Ahogy a röpcédula is felszólít rá, meg akarják bénítani Budapestet. Úgy, ahogy anarchiát szítottak Ukrajnában, és ahogy véres erőszakba taszítottak arab országokat. Egymás között nyíltan hirdetik, hogy most Magyarországon a sor, hazánkat kell belefojtani a zűrzavarba.

Ezért randalíroznak a Parlamentben, ezért hergelik a csőcseléket, ettől az anarchiától remélve politikai hasznot. Ezért támadtak a rendőrökre, ezért pusztítottak, gyújtogattak, törtek-zúztak napokon keresztül. A jól ismert módszerekhez hozzátartoznak a füst- és hanggránátok, a szakadatlan dobálás és pusztítás. És még biztos nincs vége. Nem nyughatnak, míg ugyanaz nem történik, mint a kijevi Majdan téren, ahol anarchista erőszakkal sikerült megdönteni a törvényes kormányt.

 

Erőszak a köztévében is, feljelentették őket

Az ellenzéki politikusok azzal próbálják napok óta megzsarolni a köztévét, hogy amennyiben nem teljesül a kívánságuk, akkor majd „bejön az utcáról több ezer dühös ember.”

Az országgyűlési képviselők mandátumából eredő jogon való túlterjeszkedés miatt az MTVA feljelentést tett a rendőrségen a közmédiánál demonstráló ellenzéki képviselők miatt – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn.

    A közlemény szerint országgyűlési képviselői jogaira hivatkozva lépett be az MTVA épületébe vasárnap este több ellenzéki politikus, élükön Hadházy Ákossal. A volt LMP-s, most független képviselő először azt mondta, információt akarnak kérni, majd azt hangoztatta: „be kell őket engedni a szerkesztőségbe, mert élőben akarják elmondani nyilatkozatukat".

    Az MTVA biztonságért felelős vezetője felhívta az ellenzéki politikusok figyelmét:

„az a joguk, hogy beléphetnek az intézménybe, nem egyenlő azzal, hogy zavarhatják az ott folyó munkát”. A biztonsági vezető többször is figyelmeztette a politikusokat: az MTVA közérdekű üzem, így nem léphetnek be sem a stúdióba, sem a szerkesztőségekbe.  

    Mindeközben az utcán kövekkel, üvegekkel dobálták a rendőröket, egyiküket csaknem felgyújtották – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?