HARCÉL

Salvini megérkezett egy új Európát építeni

Orbán Viktor miniszterelnök az Instagram-oldalán egy képet osztott meg, amelyen Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel közösen a magyar határt védő kerítésnél találkoztak. Az olasz belügyminiszter is képeket osztott meg a találkozóról a déli határnál.

"Magyarországra érkezem egy új Európát építeni" - üzente Matteo Salvini olasz belügyminiszter a csütörtöki, Orbán Viktor magyar kormányfővel való találkozója előtt. Európa két vezető politikusának az a célja, hogy egy teljesen más szellemi alapokon álló Európát alakítsanak ki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés,

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter Európa jövőjéről tárgyalnak. A rangos diplomáciai találkozót megelőzően a felek többször is méltatták egymást.

Mint ismert, Orbán Viktor és Matteo Salvini tavaly augusztusban Milánóban egy bevándorlásellenes szövetség alapjait fektették le, amelynek a legfontosabb célkitűzése egy teljesen más szellemi alapokon álló Európa kialakítása volt.

Közös céljuk Európa keresztény identitásának megőrzése, a migráció megállítása és helyben való kezelése.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@matteosalviniofficial #határszemle #border #borderinspection

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés,

A magyar miniszterelnök ennek jegyében csütörtökön Budapesten fogadja az olasz belügyminisztert, a találkozónak az európai parlamenti választás miatt kiemelt jelentősége van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?