HARCÉL

Puzsér hiába okoskodott, Berki hivatalosan is főpolgármester-jelölt

Eldőlt a csata Puzsér Róbert és Berki Krisztián között. A Nemzeti Választási Bizottság ugyanis hétfőn elutasította a harsány megmondóember fellebbezését, így immáron jogerősen is főpolgármester-jelölt Berki Krisztián.
  • Szerző: Ripost

Bár a főpolgármesteri székér folytatott küzdelem csak október 13-án ér véget, Berki Krisztián és Puzsér Róbert között zajló egy hete tartó adok-kapok talán most elcsendesedhet. A Csillag születik egykori zsűritagja ugyanis képtelen volt megemészteni, hogy Berki Krisztián is elindult a főpolgármesteri székér folytatott küzdelemben. Az pedig egyenesen álmatlan éjszakákat okozott neki, hogy Berki egy győzelmi tánc közepette leadta az aláírásokat, így Puzsér videókat gyártott, posztolt és vádolt.

Fotó: Markovics Gábor

A kritikus és csapata ezután nem sokkal feljelentette Berkit. Szerintük ugyanis a médiaceleb illegális módon gyűjtötte a „modellhadseregével” az ajánlásokat. Nos, a Nemzeti Választási Bizottság ebben a vitában most igazságot hirdetett. Puzsérék panaszát úgy ahogyan van elutasította, mert semmivel sem tudták bizonyítani, hogy a „modellhadsereg” nem végezte jól a munkáját.

Berki Krisztiánt szeptember 10-én vette nyilvántartásba főpolgármester-jelöltként a Fővárosi Választási Bizottság (FVB), mivel a jelölt által leadott íveken a Fővárosi Választási Iroda 962 ajánlóív ellenőrzése során 5023 érvényes ajánlást talált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?