HARCÉL

Országjárásba kezd a Fidesz csapata

A Fidesz hétfőtől országjárásba kezd, a következő hetekben európai parlamenti választási fórumokat fogunk tartani az egész országban - jelentette be Hidvéghi Balázs.

A tervek szerint közel 220 választási fórumot tartanak, ahol a Fidesz több mint 60 vezető politikusa és EP képviselőjelöltje lesz előadó.

"A fórumok célja az, hogy minél több emberrel személyesen tudjunk találkozni, és közvetlenül beszéljünk a választópolgárokkal arról, hogy mi az európai parlamenti választás tétje"– fogalmazott Hidvéghi Balázs.

"Európai parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint most, 2019-ben".

Az emberek egész Európában a jövőről döntenek, arról, hogy az Európai Unió a nemzetek Európája és az európai emberek közössége marad-e, vagy ehelyett bevándorlókontinenssé válik. A tét az, hogy a bevándorlást elutasító, vagy a bevándorlást támogató vezetőket választ-e Európa magának.

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a brüsszeli vezetők nem adták fel bevándorláspárti terveiket.

Fel akarják gyorsítani a migrációt, be akarják engedni a gazdasági és illegális migránsokat, különböző betelepítési programokat dolgoznak ki, - nevezzék azt akár betelepítési kvótának vagy áttelepítési mechanizmusnak -, valamint szó van a migránsvízum bevezetéséről és általában még több pénzt akarnak költeni a migrációra

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta,

fontos, hogy minél több magyar emberhez eljussanak el ezek az információk és az, hogy mi a választás tétje.

Erről szól Orbán Viktor hétpontos programja a bevándorlás megállítására – tette hozzá.

A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy a fórumok nyilvánosak, a Fidesz honlapján elérhetők a helyszínek és további információk; a helyszínen pedig regisztrációt fognak kérni az érdeklődőktől, beleértve a sajtó munkatársait is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?