HARCÉL

Orbán Viktor programját már több mint 1 millióan támogatják

A legfrissebb adatok szerint már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
  • Szerző: MTI

Hidvéghi Balázs köszönetet mondott a támogató aláírásokért, és jelezte,

az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják az emberekkel való közvetlen párbeszédet az előttük álló időszakban is.

Aktivistáik az ország összes választókerületében a Fidesz standjainál várják mindazokat, akik szeretnék kifejezni a támogatásukat Orbán Viktor programja mellett.

Az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani. Az eddigi visszajelzések alapján különösen fontosnak tartják az emberek, hogy

a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak.

Szintén teljes egyetértés mutatkozik abban, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására, ha nem akarja ezt, valamint, hogy az uniós intézmények élére bevándorlást ellenző vezetők kerüljenek. Ez a május 26-ai európai parlamenti választás tétje. A Fidesz arra kér mindenkit, akinek fontos Magyarország biztonságos jövője, hogy támogassa a miniszterelnök programját a bevándorlás megállítására.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?