HARCÉL

Nem Soros pénze, a magyarok akarata dönt

A kormány nem hagyja, hogy Soros György és pénze döntse el az európai parlamenti választásokat - mondta Hollik István kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: ripost

A kormányszóvivő szerint számos bizonyíték látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Soros György és az általa finanszírozott NGO-k hogyan próbálták manipulálni a választásokat. Ezt már megtették 2014 előtt az európai parlamenti választások kampányában, illetve számos bizonyíték van arra is, hogy

egy Avaaz nevű NGO-n keresztül megpróbálták manipulálni a 2018-as magyar országgyűlési választásokat is.

A hírek szerint Soros György és hálózata most az európai parlamenti kampány hajrájában arra készül, hogy beavatkozzon a választásba, ehhez pedig rengeteg pénzt és aktivistahálózatot mozgatnak meg Európa-szerte és Budapesten is.

"Ezért a magyar kormány nekik és a magyar embereknek is üzeni:

nem Soros György pénze és szervezetei fogják eldönteni a választást, hanem a magyar emberek akarata és szavazata."

Hollik István mindenkit arra biztatott, hogy vegyen részt az EP-választáson és menjen el szavazni vasárnap, mert a bevándorláspárti vezetőket csak így lehet megállítani.

"Európa, Magyarország és a saját gyermekeink és unokáink jövője a tét, ezért nem fogjuk hagyni azt, hogy Soros György és pénze döntse el az EP-választásokat."

Kérdésre válaszolva a kormányszóvivő felháborítónak nevezte Jean-Claude Juncker CNN-nek adott nyilatkozatát, amelyben az Európai Bizottság elnöke ostobáknak nevezte a nacionalistákat és úgy vélte: a populista vezetők szerelmesek a saját országaikba és nem szeretik azokat, akik messziről jöttek.

Hollik István szerint

"egészen elképesztő", hogy Európában már az is bűn, ha valaki szereti a saját hazáját és nemzetét.

A bizottsági elnök nyilatkozata ismét azt bizonyítja, hogy a bevándorláspárti brüsszeli elit nem az európai emberek, hanem a bevándorlók oldalán áll, nem az európai emberek biztonságát védi, hanem a bevándorlást szervezi.
     

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?