HARCÉL

Milyen bűnözőkkel üzletel Gyurcsány Ferenc?

Gyurcsány Ferenc bûnözőkkel van körülvéve és olyan életet folytat, amelyhez egyértelmûen bûnelkövetők kapcsolódnak - jelentette ki Bajkai István sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: Ripost

A kormánypárti képviselő szerint a közelmúltban egyre megdöbbentőbb információk láttak napvilágot a DK elnökével kapcsolatban. Azt látjuk, azt halljuk, hogy Gyurcsány Ferenc üzlettársán és barátján kívül, most már a feleségének, Dobrev Klárának a barátnőjét, Antoaneta Vassilevát is körözi a bolgár igazságügyi hatóság – hangsúlyozta Bajkai.

A politikus elmondta, a bolgár bűnüldöző szervek szerint a házaspár 600 milliárd forintnak megfelelő összeget tulajdonítottak el egy szófiai bankból. Zsákokban vitték a pénzt külföldre és ezekből a lopott, elrabolt pénzekből Svájcban luxusingatlanokat, festményeket vásároltak majd titkos bankszámlákon helyezték el ezt a pénzösszeget, ezért az Interpol a legmagasabb szintű, vörös riasztással üldözi a házaspárt – tette hozzá.

A Fidesz válaszokat vár a DK elnökétől, hogy az elrabolt, ellopott pénzből jutott-e Magyarországra, jutott-e a személyesen Gyurcsány Ferenchez és cégeihez, valamint pártjához, a Demokratikus Koalícióhoz, egyáltalán milyen kapcsolatban áll Gyurcsány Ferenc ezzel a bűnözői családdal – hangsúlyozta a politikus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?