HARCÉL

Migránsinváziót akar a brüsszeli bürokrácia

A Fidesz álláspontja szerint felháborító, hogy Brüsszel továbbra is ránk akarja kényszeríteni betelepítési kvótát - szögezte le Dunai Mónika pénteki sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: ripost

A leköszönő Európai Bizottság a napokban közzétette a migrációról szóló terveit, melyekből kiderül, hogy

a Bizottság továbbra is egy kötelező és állandó jellegű betelepítési kvóta létrehozásán dolgozik.

A Fidesz álláspontja szerint felháborító, hogy Brüsszel továbbra is ránk akarja kényszeríteni betelepítési kvótát.

Globális áthelyezési mechanizmusról és legális migrációs útvonalakról beszélnek, vagyis azt akarják, hogy Európa összes országa - köztük Magyarország is -, bevándorlóországgá váljon.

Dunai Mónika fideszes képviselő szerint a brüsszeli bürokraták az elmúlt évek kvóta-kezdeményezéseit is sikeresnek minősítik, miközben köztudott, hogy a botrányos körülmények között elfogadott 2015-ös betelepítési kvótát senki sem hajtotta végre a kis szigetország Málta kivételével.

Magyarország ezután sem fogad el semmilyen kényszer-betelepítést, erről a magyar emberek már többször döntöttek.

"A májusi európai parlamenti választáson pedig a magyar emberek arra hatalmaztak fel bennünket, hogy küzdjük a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúra megvédéséért. Felháborítónak tartjuk, hogy Brüsszel továbbra is ránk akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát".

Mindent meg fogunk tenni, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére – jelentette ki Dunai Mónika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?