Létrehozva: 2016.01.06.

Megrázó részletek: megszólalt a kölni tömeges molesztálás egyik áldozata

A 18 éves Michelle egyike volt azoknak a lányoknak, akik szilveszter éjszakáján áldozatául estek a német várost ellepõ szexuális zaklatóknak. A tini az egyik helyi tévécsatornának idézte fel a hátborzongató élményt, amikor agresszív férfiak csoportja állta körbe õt és barátnõit.

Félelemtől reszkető, menekülő nők lepték el szilveszter éjszaka Köln utcáit, ez volt ugyanis az egyik olyan német város, amit szinte teljesen megszállt az őrült, molesztáló férfiak hada. A helyi hatóságok csak napokkal a megrázó események után hozták nyilvánosságra, milyen ijesztő incidensek tették rémálommá a Köln belvárosában bulizó nők éjszakáját - írja a Daily Mail.

A várost ugyanis arab, illetve észak-afrikai származású férfiak agresszív csoportjai lepték el, akik a tömegben vadásztak ártatlan áldozatokra.

A kiszemelt nőket megfogdosták, szexuálisan zaklatták, értékeiket pedig elvették.

Az áldozatok között volt a 18 éves Michelle is, aki azután nyilatkozott az egyik német csatornának, hogy a városvezetés is felhívta a figyelmet a nőkre leselkedő veszélyre. A fiatal lány őszintén mesélt arról, mit élt át, amikor barátnőivel felkerekedett, hogy a belvárosban búcsúztassa az óévet.

"A férfiak fenyegető csoportját először a főpályaudvaron vettük észre, majd amikor csatlakozni akartunk a tűzijátékot néző tömeghez, hirtelen vagy 20-30 alak vett körbe minket. Látszott rajtuk, hogy teljesen meg vannak vadulva!"

- kezdte visszaemlékezését Michelle, aki ekkor szorosan összekapaszkodott barátnőivel, nehogy valamelyikőjüket el tudják rángatni. A lányok végül együtt indultak futásnak, menekülés közben azonban a férfiak hozzájuk dörgölőztek, össze-vissza fogdosták őket, és amit csak tudtak, elloptak a félelemtől reszkető lányoktól.

A tinik később elindultak hazafelé, ám ekkorra még nagyobb tömeg gyűlt össze a pályaudvaron. A nagy tülekedésben elsodródtak egymástól, és külön kellett válniuk. Michelle teljesen magára maradt, majd amikor rájött, hogy a vonatát törölték, minden bátorságát összeszedve hazasétált.

Köln városvezetése később egy közleményben veszélyesnek nyilvánította Köln belvárosát, és minden nőt óva intett attól, hogy egyedül induljon útnak.

A német hatóságok nemrég elismerték, hogy két másik városban, Stuttgartban és Hamburgban is történtek hasonló megrázó esetek szilveszter éjszakáján.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

life.hu

Csillagjegyek, akik nem tudnak leállni: állandóan rágódnak

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Csoda szép virágok nyílnak a Bükkben

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-