HARCÉL

Megint hazudott Gyöngyösi Márton

"A Jobbik sosem volt antiszemita párt, igaz, korábban voltak tagjaink, akik szerették volna, ha azzá válunk" - ezt a Válasz Online-nak nyilatkozta a múlt héten Gyöngyösi Márton.

A zsidó parlamenti képviselők listázásáról elhíresült jobbikos politikus az idézett cikkben azt bizonygatta, hogy sem ő, sem pártja sohasem volt antiszemita. Csakhogy ez  - mint ahogy az Origo fogalmaz -így nem igaz. Másképp fogalmazva, ez a mondat nettó hazugság.

A Hír TV hétfőn felidézte, hogy a Jobbik elnökhelyettese korábban miket mondott a zsidó emberekről. 

Éppen Gyöngyösi volt az a jobbikos politikus, aki 2012-ben megkérdőjelezte a magyarországi holokauszt áldozatainak számát

a Jewish Chronicle nevű izraeli lapban. Az "izraeli térhódítással" kapcsolatban pedig azt mondta, hogy

a zsidók nemkívánatosak Magyarországon.

Egy évvel később minden addiginál egyértelműbb jelét mutatta annak, hogy ízig-vérig antiszemita.

Ugyanis a párt külügyminiszter-jelöltjeként arról szónokolt a párt anticionista tüntetésén, hogy ő "tudja, hogy a cionizmus gátlástalan nyomulásával szemben csak az erő felmutatása hatásos, nem úgy, mint a mi vezetőink Áder Jánossal és Orbán Viktorral az élen,

akik azt gondolják, hogy a megalázkodás, a hétrét görnyedés és a hasmánt csúszás a cionizmus vezetői előtt megbékítik a bosszú népét, és a cionista úthenger ettől visszahőköl."

Gyöngyösi izraeli országhódításról beszélt, majd a következőket tette hozzá:

"Kedves barátaim, az elmúlt hónapok eseményei leplezetlenül igazolják, hogy hazánk a cionizmus hódoltsági területe, a cionizmus kiszemelt gyarmata"

Ez a kijelentés az állítólagos izraeli-magyar kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatáról szóló hírhedt parlamenti felszólalás után néhány hónappal hangzott el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?