HARCÉL

Megint Fidesz szavazókat gyalázott a momentumos

A Momentum főpolgármester-jelöltjének, a "szolíd családapának" újabb vállalhatatlan véleményét hozta nyilvánosságra a Hír tv. Az agyhalottazó jelölt a Fidesz szavazóit nevezte droidoknak egy tavaly márciusi Facebook-bejegyzésében.
  • Szerző: ripost

Kerpel-Fronius Gábor egy 2018. márciusi Facebook-bejegyzésben minősítette droidoknak azokat, akik a Fidesze, illetve Orbán Viktorra szavaznak. Ismét sikerült több millió magyart megsértenie.

Kerpel-Fronius azért szidalmazta a jobboldali választókat, mert Orbán Viktor az országgyűlési választások előtt nem bocsátkozott nyilvános vitába az ellenzéki listavezetőkkel.

A momentumos szerint azért nem, mert

„így is van az országban mintegy 3 millió droid, aki csak azért rá szavaz, mert ő azt mondja, hogy szavazzon rá, függetlenül attól, hogy ő mit mond".

Nem ez az első alkalom, amikor a Momentum jelöltje becsmérlően nyilatkozik, a Horvátország-Franciaország vb-döntő után, agyhalottnak nevezte Magyarországot - írja az Origo.hu.

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-jelölti bejelentésekor arról beszélt: azért ő az alkalmas kihívója Tarlós Istvánnak, mert egyaránt meg tudja szólítani a baloldali és a jobboldali szavazókat is, egyúttal szövetségesül hívta az 1998-as Fidesz szavazókat.

A jelek szerint Kerpel-Fronius nem egészen érti, mit jelent a "szót érteni" kifejezés. Azt biztosan nem, hogy gyalázni kell azokat, akiket meg akar szólítani.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?