HARCÉL

Meg tudjuk védeni a migránsoktól az országhatárt

Az egyre fokozódó migrációs nyomásra nem a meghátrálás a válasz, hanem a határvédelem erősítése és annak kimondása, hogy Európát meg kell védeni, ide nem jöhet akárki - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán.
  • Szerző: MTI

Hollik István, akit a Görögországban szerveződő "migránskaravánról" kérdeztek, azt mondta: a bevándorláspárti politikusok szerint legális bevándorlási útvonalakat kell létrehozni, így tartják megelőzhetőnek azt, ami jelenleg Görögországban történik, azonban ezt a magyar kormány elutasítja.

A kormányhoz is olyan titkosszolgálati információk jutnak el, amelyek szerint

egyre többen csatlakoznak ehhez a karavánhoz, és ha elérik a kritikus tömeget, akkor nehéz lesz őket megállítani.

Hangsúlyozta: ez lesz, ha Európa a legális migrációs útvonalak megteremtésére voksol; a magyar kormány pedig ezt nem szeretné.

Hollik István szólt arról is:

ha egy "migránskaraván" elérné a magyar határt, azzal is meg tudnak birkózni a hatóságok, teljes készültségben vannak a rendőrök és a katonák is, a határt meg fogják védeni.

A migránsoknak is tudniuk kell, hogy illegálisan nem léphetnek be Magyarország területére.

Az európai parlamenti választás jó alkalom arra, hogy minden európai polgár kifejezze, akarja-e, hogy ilyen "migránskaravánok" induljanak Európa felé, hogy bevándorlók tíz- és százezrei Európába jöjjenek és megváltoztassák az európai civilizációt,

vagy ezt nem szeretnék, és meg akarják őrizni a kontinens keresztény gyökereit.

Az úgynevezett migránskártyákról szóló kérdésre Hollik István úgy válaszolt: "egyértelmű maszatolás" van ebben az ügyben, először tagadta az Európai Bizottság ezek létezését, aztán elismerte, majd kiderült, "fogalma sincs", kik kapják a kártyákat.

A migránskártyák rendszerét fel kell függeszteni,

majd az EP-választás után lehet arról vitatkozni, hogy működtethető-e egy ilyen program; a kormány szerint egyértelműen nem.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?