HARCÉL

Magyarországot akarja gyengíteni Gyurcsány

A Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatón mondta el véleményét többek között arról, hogy Gyurcsány Ferenc megszüntetné a Terrorelhárítási Központot (TEK). Hidvéghi szerint a DM Magyarország védelmi képességét akarja gyengíteni.
  • Szerző: RIPOST

Hidvéghi Balázs szerdai tájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke jelen lesz-e a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga milánói EP-választási kampánynyitóján azt felelte: május 26-án lesznek az európai parlamenti választások, ezen a magyarok is dönthetnek Európa jövőjéről, mi megvárjuk a magyar emberek döntését. A Fidesz jelenleg az EP-választásra koncentrál.

Szólt arról is, hogy

Magyarország védelmét akarja meggyengíteni Gyurcsány Ferenc és pártja, a DK.

Hidvéghi Balázs kifejtette: Európában az elmúlt években a tömeges migráció következményeként drámaian romlott a közbiztonság, az Iszlám Állam több ezer terroristája juthatott be az EU területére. Emlékeztetett, az egyik ilyen terroristát, Haszan F.-et a közelmúltban Magyarországon a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével fogták el.

A DK egyik célkitűzése azonban éppen az, hogy megszüntesse a TEK-et, sőt Gyurcsány Ferenc pártelnök nemrég úgy fogalmazott, a kutyapiszoktól jobban kell félni, mint a terroristáktól. Hidvéghi szerint

a DK azt akarja elérni, hogy Magyarország is engedjen a migrációs nyomásnak, fogadja el a bevándorlási terveket,

ezért akarják Gyurcsányék megszüntetni a TEK-et, lebontani a határkerítést, ezért támogatják a kvótát, és ezért támogatták az Európai Parlamentben (EP) a migráció erősítését célzó összes javaslatot.

És ezeket olvastad már?