HARCÉL

Le kell zárni a határt a terroristák előtt

Határozott álláspontunk, hogy a terroristák előtt nem megnyitni kell a határt, hanem lezárni – jelentette ki Nacsa Lőrinc annak kapcsán, hogy a nyomozóhatóság tényleges életfogytiglanit kért Hasszán F-re.
  • Szerző: ripost

A kormánypártok nevében szeretném teljes egyetértésünket kifejezni azzal kapcsolatban, hogy a nyomozóhatóság a lehető legszigorúbb büntetést, tényleges életfogytiglanit kért Hasszán F. szír terroristavezérre – jelentette ki a KDNP frakciószóvivője.

Határozott álláspontunk, hogy a terroristák előtt nem megnyitni kell a határt, hanem lezárni – szögezte le. Ezt most különösen fontosnak tartjuk kimondani, amikor azt látjuk, hogy Gyurcsányék megint egyértelművé teszik, hogy lebontanák a kerítést és a beengednék a migránsokat – fűzte hozzá a képviselő.

Nacsa Lőrinc felhívta a figyelmet arra, Hasszán F., többszörös gyilkos szír terroristavezér, a gyenge uniós határvédelemnek köszönhetően szabadon járt-kelt szerte Európában, sőt, a brüsszeli bizottság migránskártya programjában még különböző forrásokhoz is jutott. A becslések szerint több ezer hozzá hasonló terroristát engedtek be így Európába az elmúlt éekben – jegyezte meg.

A kormánypárti politikus elmondta, a bevándorláspárti európai és a magyar baloldal, itthon Gyurcsányékkal az élen mégis a kerítések lebontásáról beszél és a határvédelem gyengítését akarja elérni. Ezen dolgoznak az Európai Parlamentben és itthon is – fűzte hozzá.

„A Fidesz-KDNP nevében én azt ígérhetem, hogy mi itthon, az Európai Parlamentben, a magyar falvak és városok vezetésében is mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük Magyarországot a migrációtól és a Hasszán F.-hez hasonló terroristáktól” – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?