HARCÉL

Kocsis Máté: Téged lebeszélnek, de magukat beoltják

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint felháborító, hogy Gyurcsányék az embereket megpróbálják lebeszélni az oltásról, ám maguknak természetesen beadatják azt. Legyen szó akár a kínai vakcináról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kocsis Máté szerint elfogadhatatlan, hogy a baloldal lebeszéli az embereket az oltásról, de ők beadatják maguknak

Kocsis Máté szerint elfogadhatatlan, hogy a baloldal lebeszéli az embereket az oltásról, de ők beadatják maguknak
Fotó: MTI / Kovács Tamás

„A régi világ miniszterelnöke megkapta a szurit, és hál’ Istennek elégedett volt a kiszolgálással. Jó egészséget kívánok neki! De hiába ment flottul minden, azt azért csak hozzátette, hogy a kormány így, meg úgy, meg amúgy, és kormány akkor is, mert nem is úgy. Sebaj, a gond nem ez, mondja csak nyugodtan a magáét” – olvasható a kormánypárti politikus bejegyzésében. Kocsis Máté hozzátette: a legnagyobb baj azzal van, hogy a baloldaliak az embereket elbizonytalanítják az oltással kapcsolatban, de maguknak azért beadatják.

„A gond a kétszínűséggel van: téged elbizonytalanítunk, lebeszélünk, kétségeket ébresztünk, de magunkat azért beoltatjuk, amint lehet, meg akkor is, amikor nem. László Imre, Hiesz György, Kálmán Olga, ma meg a nagyfőnök, Gyurcsány Ferenc is megkapta, és mindent nagyon jónak talált. A parlamenti képviselőik közül volt olyan is, aki a kínai vakcinát kapta. Nahát.”

„Az elmúlt hetekben sok ember utasította vissza az oltást csak azért, mert Gyurcsányék a fülükbe tették az oltásellenes bogarat. Mindegyik vakcina hatékony és biztonságos, a balosok mégis csinálták az ezzel ellentétes kampányt, mert sok halott esetén megbukhat a kormány 2022-ben, ahogy mondták. Most meg Gyurcsány elmegy, és szuper körülmények közt beoltatja magát. Kétszínű, számító, gonosz politika. Kivételesen vastag bőrt igényel” – tette hozzá Kocsis.

A régi világ miniszterelnöke megkapta a szurit, és hál’ Istennek elégedett volt a kiszolgálással. ?? Jó egészséget...

Közzétette: Kocsis Máté2021. április 1., csütörtök

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?