HARCÉL

Karácsony is megszavazta azt a közbeszerzést, amit most támad

Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt: egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában – közölte kedden a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.
  • Szerző: Ripost

Karácsony Gergely szerint a tipikus fideszes mutyi forgatókönyvének összes elemét látni lehet a fővárosi patkánymentesítésre kiírt közbeszerzési pályázatnál és az ügyben Tarlós István főpolgármester minden megnyilvánulása hazugság volt. Jelezte: hétfőn a bíróság kimondta, hogy „hazudtak és csaltak” a főváros vezetői a patkánymentesítésre kiírt közbeszerzés kapcsán.

karácsony gergely

A kormánypárt reagálásában hangsúlyozta: miután Tarlós István főpolgármester az ügyben belső vizsgálatot indít, az ellenzék által javasolt bizottsági ülés csak kampánycélokat szolgál.

Álságosnak tartják Karácsony Gergely hirtelen lelkesedését a közbeszerzési bizottság iránt. Ezt azzal magyarázták, hogy a kampányon kívül csak annyira érdekelte ez a téma, hogy 84 ülésből 16-ra ment el ebben a ciklusban.

Egyébként a most támadott közbeszerzési döntés ellen egyetlen szava sem lehet Karácsonynak, hiszen azt ő maga is megszavazta. Ritka helyzet, hogy valaki ekkora indulattal támadja saját döntését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?