HARCÉL

Így vág vissza a Fidesz a patkányozós Bangónénak - videó

A Fidesz országos tájékoztató akciót indít Bangóné Borbély Ildikó patkányozásáról - jelentette be Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató.
  • Szerző: RIPOST

Miután hiába szólították fel lemondásra a Fidesz szavazóit patkánynak nevező képviselőt és az MSZP is kínos, gyáva magyarázkodásba kezdett, a Fidesz a magyar emberekhez fordul egy több lépcsőből álló, tájékoztató akciót indítanak. Ennek része az alábbi videó is.

Hidvéghi Balázs elmondta, pénteken a képviselőhöz fordultak, felszólították, hogy mondjon le az országgyűlési képviselői mandátumáról és távozzon a politikából.

Bangóné azonban ezt nem tette meg, ehelyett egy kínos és gyáva magyarázkodásba kezdett.

A kormánypárti politikus hozzátette, szombaton a Magyar Szocialista Párt vezetőihez fordultunk és arra kértük őket, hogy hívják vissza Bangónét a magyar Országgyűlésből. Azonban süket fülekre találtunk. Az MSZP is kínos és gyáva módon próbálja magyarázni a megmagyarázhatatlant – mutatott rá. Majd kifejtette:

"Ebben a filmben azokhoz a jóérzésű magyar emberekhez fordulunk, akik úgy gondolják, hogy egy ilyen durva és sértő mondat nem maradhat következmények nélkül, és arra kérjük őket, hogy emlékezzenek majd erre a mondatra, amikor május 26-án sor kerül az európai parlamenti szavazásra."

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?