HARCÉL

Hollik István: A baloldalra nem lehet számítani

Nem történik semmi különös, csak a magyar baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat – írja Facebook-bejegyzésében a Fidesz kommunikációs igazgatója.
  • Szerző: Ripost

„Most éppen a momentumos politikus áll a sorosista holland miniszterelnök mellé, Magyarországgal szemben. Szerinte aki kiáll a nemzeti érdekért az “Európa-ellenes”. Ebből az is következik, hogy szerinte akkor lesz erős Európa, ha Brüsszel diktál, mindenki más kussol.

Berg Dánielnek azt kéne végre megértenie, hogy nem lehet Európa érdeke az, ami egy vagy több tagállamnak elfogadhatatlan. Az EU addig volt erős amíg nem irányítani akarta a nemzetállamokat, hanem kiszolgálta őket és közös nevezőt talált közöttük: erős nemzetek = erős Európa.

Persze valójában nem is erről van szó. Az a bajuk, hogy vannak országok, akik nem hajlandók elfogadni, hogy mások mondják meg mit csináljanak. Az a bajuk, hogy nem hagyjuk, hogy az Európai Unióból egy liberális átnevelő tábort csináljanak.

A sorosisták támadása ellenére mi továbbra is ragaszkodunk a nemzeti érdekhez. Csak olyan megállapodást tudunk elfogadni, ami jó Magyarország számára is!” – írta Hollik István a Facebook-on.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?