HARCÉL

Hidvéghi Balázs: Mentelmi jogra pályázik Gyurcsányné

A Fidesz szerint abban biztosak lehetünk abban, hogy Dobrev Klára "szemrebbenés nélkül megszavazná az összes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot". Gyurcsány Ferenc és pártja ugyanis európai egyesült államokat akar, és újdonsült listavezetőjük ismét világossá tette, hogy a DK politikusai továbbra is Brüsszel érdekeit képviselnék Magyarországon.
  • Szerző: MTI

Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója azt állítja, hogy Gyurcsány Ferenc és társai a brüsszeli bevándorláspárti politika egyik leghangosabb képviselői Magyarországon.

A DK európai parlamenti képviselői az elmúlt években is minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak:

támogatták a migránsvízum és a kötelező kvóta bevezetését, a Soros-szervezetek támogatásának növelését, a migrációt elutasító országok megbüntetését

Hidvéghi Balázs külön szólt  Niedermüller Péter tevékenységéről. Mint mondta, a DK európai parlamenti képviselője kifejezetten aktívan vesz részt ezeknek a terveknek a kidolgozásában.

Főelőadója például a menekültügyi ügynökség létrehozásáról szóló javaslatnak, amely beleszólhatna, ellenőrizhetné és csaknem felül is írhatná a menekültügyi eljárást egy-egy tagállamban.

Ugyancsak támogatja a tagállamok határvédelmi jogának gyengítését is.

Dobrev Klára jelölése ugyanakkor más fontos kérdéseket is felvet - mutatott rá a politikus -, úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc felesége szívesen venné az európai parlamenti képviselőséggel járó mentelmi jogot is.

"Dobrev Klára ugyanis úgy akar az Európai Parlamentbe menni, hogy a mai napig nem válaszolt arra a kérdésre: mi is volt az ő igazi szerepe a Czeglédy-botrányban".

Gyurcsányék családi cégével ugyanakkor az Európai Bizottság 1,5 milliárd forint értékű megbízási szerződést kötött.

"Mi már akkor is jeleztük, hogy számunkra elfogadhatatlan, hogy Brüsszel nyíltan támogat egy aktív ellenzéki politikust a családi cégen keresztül. A politikus ebből a pénzből politizál",

és úgy tűnik, hogy a jelek szerint még pénzel is egy bűnszervezetet.

A kormánypártok a nemzetek Európáját támogatják, a brüsszeli központosítási törekvések, amelyek felülírják a nemzetállamok szerepét a döntéshozatalban, egy szűk elitnek kedveznek, vagy az oda bejárással rendelkező hálózatok képviselőinek, mint amilyen Soros György is.
    A politikus kérdést kapott arról, hogy kedden meghiúsult az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülése. Ezt Hidvéghi Balázs úgy értékelte:

"az ellenzék felült a bohócvonatra, és nem tud leszállni róla".

A bizottság ülésén olyan ügyről volt szó, amelyről az ellenzékiek akartak tárgyalni. A házszabály a kérdésében egyértelmű: a fegyelmi ügyeket a bizottságban zárt ülésen kell megvitatni, amelytől a levezető elnök nem térhet el.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?