HARCÉL

Hadházy padlót fogott, valódi belharc az LMP-ben

Futótûzként terjedt a hír, hogy Sallai R. Benedek LMP-s országgyûlési képviselő szombaton egy LMP-s tanácskozáson "kiütötte" Hadházy Ákos társelnököt, aki emiatt feljelentést tett. A hvg.hu egyenesen azt írta, Hadházy Ákos agyrázkódást szenvedett, a mentőket és a rendőröket is a helyszínre hívták.
címkék:
  • Szerző: F.G.

Sallai viszont azt állítja, nem verte meg a párttársát.
Facebook-oldalán azt írta: szombaton az LMP-nél fegyelmi eljárások zajlottak, amiből az egyik érintett Hadházy Ákos volt. Első fokon akár kizárhatták volna az LMP-ből. Ezt megelőzvén a „hattyú halála” színdarab előadása praktikusabbnak tűnt számára, ezért ezt a megoldást választotta.

Sallai szerint Hadházy „egy hete járja azzal a médiát, hogy Schiffer András és jómagam hogy járultunk hozzá a Fidesz 2/3-os győzelméhez. Szombaton tovább ment, már azt sejtette: lefizettek. Az aljasság és becstelenség-tűrő képességem elfogyott. Ki akartam menni a teremből, hogy ne kelljen hallgatnom, de sajnos tartóztattak, ekkor közeledtem felé úgy, hogy megijedhetett.”

Később Sallai bocsánatot kért Hadházytól, és egy újabb posztban azt írta:

„Van aki azt állítja: vége a politikai karrieremnek. Tényleg azt hiszi bárki, hogy ez érdekel? Karrier? Mi a fenét jelent ez a szó? Nekem semmit, az bizonyos. Egy éve jelentettem be a visszavonulást, mert tudtam, hogy ezzel a képmutató, álszent, manipulátor világgal nincs dolgom. Semmi. Hadházy játssza a felrúgott futballistát,

majd délután már tüntetésen tetszeleg, mert mit számít neki bármi, ha szerepelhet?

A politikai közéletet uralják az érték nélküli primadonnák, valós ügyeket nem képviselő exhibicionisták és jól tudom: nem tartozom közéjük, nincs köztük helyem.

De az LMP nem így indult. A istenemre mondom, az LMP-ben egy halom rendes ember van még mindig, akik jót akarnak az országnak és ha a felszínre utat is törnek maguknak a széldettik és hadházyk, ettől még továbbra is egy halom jó ember van ebben a közösségben, mi tagadás: András (a párt alapítója, Schiffer András – a szerk.) távozása óta kissé háttérbe szorítva. Mondjak le? Lépjek ki? Dehogy teszem! 

Fel sem merül, zárjanak ki, vagy csináljanak, amit akarnak” – áll a bejegyzésben.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?