HARCÉL

Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát

Míg a Fidesz úgy gondolja, hogy a gazdaság és a családok további növekedésének alapja a biztonság, addig az ellenzék élén álló Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát! - hangsúlyozta Böröcz László szerdai sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: ripost

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, a jövő évi költségvetést joggal hívják a magyar családok költségvetésének, hiszen minden eddiginél több pénz jut a gyermekes családokra.

A kormánypárti politikus közölte,

míg a Fidesz úgy gondolja, hogy a gazdaság és a családok további növekedésének alapja a biztonság, addig az ellenzék élén álló Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát!

Miközben az Európai Parlamentben minden egyes bevándorláspárti javaslatot támogatnak, addig a magyar gyermekes családoktól mindent sajnálnak.

Böröcz László emlékeztetett arra, hogy Gyurcsányék kezdetektől fogva támadják azt a magyar emberek által kijelölt szigorú bevándorlási politikát, amivel sikerült megállítani az országot fenyegető illegális migrációt.

Gyurcsányék kormányzásuk alatt sem törődtek az ország és a magyar emberek biztonságával. Tönkretették az országot és a magyar gazdaságot.  Tudatosan leépítették, leamortizálták a honvédséget és a rendvédelmi dolgozókat sem becsülték.

Kitért arra is, hogy az elmúlt években sem szavazták meg, hogy többet fordítsunk az ország védelmére, biztonságra és az illegális migráció elleni küzdelemre.

A bevándorláspárti erőknek ugyanis nem érdeke, hogy a nemzetállamok meg tudják magukat védeni. Céljuk, hogy migránsokkal árasszák el Európát.

Számunkra fontos, hogy megőrizzük az ország fizikai biztonságát, gazdasági stabilitását, erősítsük mind a határvédelmi, mind a pénzügyi védelmi képességünket. Mert biztonság nélkül sem a vállalatok, sem a vállalkozások, sem a gyermeket nevelő magyar családok nem tudnak tervezni.

A Fidesz-KDNP minden támogatást meg fog adni a családok támogatásának költségvetéséhez – hangsúlyozta Böröcz László.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?