HARCÉL

Gyurcsányék parancsolnak Kálmán Olgának

Az ellenzéki újságírók eddig csak a háttérből szervezték az ellenzéki politikát, most már Gyurcsány előtérbe is tolta néhányukat - hívta fel a figyelmet Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán.
  • Szerző: ripost

A Fidesz frakcióvezetője két fotóval jelezte, hogy az eddig magukat függetlennek hazudó újságírók - Kálmán Olga és a józsefvárosi polgármesteri címért ringbe szálló klubrádiós Pikó András - soha nem voltak függetlenek, sem objektívek.

Kocsis Máté ezt írja:

"Néhány héttel ezelőtt egy lakossági fórumon azt mondtam, hogy mára újságírók lettek a politikai ellenfeleink. Akkor persze a balliberális média kiakadt, támadott és dühöngött. Pedig csak valami olyasmire gondoltam, amit a képen látnak. Eddig csak a háttérből szervezték az ellenzéki politikát, most már Gyurcsány előtérbe is tolta néhányukat.

Ezek az emberek soha nem voltak sem függetlenek, sem objektívek, bármennyire erőlködnek is ezt elhitetni.

Posztjában a fideszes politikus arra utal, amikor május elején egy VIII. kerületi lakossági fórumon azt mondta, “az elmúlt tíz év sikertelensége miatt a baloldali és liberális politikusok újságírósat, az újságírók pedig politikusosát játszanak, ennek a jele, hogy Tordai Bence és Szél Bernadett a parlamentben Facebook-interjúkat készítenek kormánypárti képviselőkkel, ezalatt pedig a HVG, az Index és a 444 politikát igyekszik csinálni”.

Pénteken a Hír TV Informátor című műsora buktatta le Kálmán Olgát és döntötte romba “függetlenségét”. Kálmán Olga ugyanis a DK belvárosi központjában hajlandó lett volna interjút adni az Informátornak, de Gyurcsányék nagyon gyorsan ráparancsoltak és megtiltották neki, hogy nyilatkozzon, így Kálmán Olga nem dönthet maga arról, hogy kinek ad interjút, neki már Gyurcsányék parancsolnak és ők irányítják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?