HARCÉL

Gyurcsányék a saját hazájuk képviselőit támadják Brüsszelben

A magyarországi ellenzék Gyurcsányék vezetésével máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk és a magyar emberek akarata ellen az Európai Parlamentben - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-képviselője.
  • Szerző: RIPOST

A politikus úgy fogalmazott: „a bevándorláspárti ellenzék” EP-képviselői az európai parlament alakuló ülésén megpróbálták megfúrni azt, hogy a fideszes Járóka Líviát az EP alelnökévé válasszák. Azonban a Fidesz-KDNP képviselőinek fellépése miatt ez a kísérlet kudarcot vallott.

Ezzel az "egyébként a tisztességes politika legelemibb szabályait is figyelmen kívül hagyó mesterkedéssel" az ellenzék nem csak az EP szabályaival és a hosszú évtizedek óta töretlenül érvényesülő szokásjoggal, valamint a frakciók közti megállapodással megy szembe, hanem a magyar polgároknak az EP-választásokon kifejezett akaratával is - mondta.

A politikus információi szerint az ellenzék minden követ megmozgat, hogy az EP szakbizottságainak jövő heti alakuló ülésén a Fidesz-KDNP képviselőit alelnökké válasszák a frakciók közti megállapodás szerint.

Deutsch Tamás hozzátette „semmi kétség nem lehet afelől”, hogy a magyarországi ellenzéki EP-képviselők készek szembemenni a magyar emberek akaratával és támogatni fognak minden, a legőrültebb, a legszélsőségesebb bevándorláspárti elképzelést az európai parlamentben.
    

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?