HARCÉL

Gyurcsányék 10 országrontó főbűne

Most, hogy az ellenzék élére az a Gyurcsány-család állt, amely egyszer már tönkretette Magyarországot, érdemes felidézni azokat az időket, amikor Gyurcsányék készítették a magyar költségvetést - hangsúlyozta Böröcz László szerdai sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: ripost

Az MTI beszámolója szerint Böröcz László emlékeztetett arra, hogy Gyurcsányék a csőd szélére sodorták és eladósították Magyarországot, több millió embert és családot hoztak kilátástalan helyzetbe.

Elvették a fiataloktól az akkori otthonteremtési támogatásokat, ezzel

szinte lehetetlenné és nagyon kockázatossá tették a fiatalok és a családok számára az otthonteremtést.

A családalapítóktól is elvettek minden támogatást, megszüntették a családi adókedvezményt. A gyermekesektől elvették a hároméves gyest is.

Böröcz László felhívta a figyelmet arra is, hogy az idősebb generációkat életét is megnehezítették: elvettek egy havi nyugdíjat, a nyugdíjak értéke is folyamatosan csökkent. Emellett sorozatosan emelték a rezsit,

háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére az áram árát, ami elsőglegesen a családosokat és nyugdíjasokat érintette.

A  magyar gazdaságot, a vállalkozásokat is tönkretették a magas adókkal. A mostani 9 százalék helyett 19 százalék volt a társasági adó. A dolgozókat is agyonadóztatták, a közszférában dolgozóktól még egy havi bért is elvettek.

Böröcz László emlékeztetett arra, hogy

Gyurcsányék leépítették az egészségügyi ellátást, kórházakat zártak be, és elüldöztek több ezer ápolót, orvost, valamint 600 milliárd forintot vontak ki az ágazatból.

A településektől is elvették a fejlődés lehetőségét, eladósították a magyar falvakat, városokat, több száz települést vittek csődbe, ezzel az ott élő fiatalok és családok lehetőségeit is korlátozták.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, most hogy Gyurcsányék újra az ellenzek vezetőivé váltak, ugyanazt teszik, mint korábban. Másoknak akarnak megfelelni és a külföldi érdekeket tartják szem előtt a magyarok érdekeivel szemben. Most azon dolgoznak, hogy a magyar fiatalok és családok támogatása helyett, bevándorlókat telepítsenek be – szögezte le Böröcz László.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?