HARCÉL

Gyurcsány a kutyapiszoktól jobban fél, mint a terrorsitáktól

Gyurcsányékkal ellentétben a Fidesz úgy gondolja, hogy minden eddiginél nagyobb szükség van a terrorveszély elhárítására, a határvédelemre és a határkerítésre azért, hogy megőrizzük az ország biztonságát - jelentette ki Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: RIPOST

A Fidesz kommunikációs igazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy a Gyurcsány-párt egyik célkitűzése, hogy megszüntesse a TEK-et, a magyar Terrorelhárítási Központot. Erről az elmúlt években többször nyilatkoztak; Gyurcsány Ferenc maga úgy fogalmazott, hogy 

„a kutyapiszoktól jobban kell félni, mint a terroristáktól”

– idézte fel. Leszögezte, nem kérdés, hogy Gyurcsányék Magyarország védelmét akarják gyengíteni. A Fidesz szerint Magyarország és Európa biztonságát nem gyengíteni, hanem erősíteni kell.

A kormánypárti politikus kiemelte, a DK azt akarja elérni, hogy Magyarország is engedjen a migrációs nyomásnak és fogadja el a bevándorláspárti terveket. Ezért akarják megszüntetni a TEK-et, ezért akarják lebontani a határkerítést. Ezért támogatják a kvótát, és ezért támogattak az Európai Parlamentben minden olyan javaslatot, mely erősítené a migrációt, a határvédelem és a menedékkérelmek elbírálásnak jogát pedig elvenné a tagállamoktól – sorolta a politikus.

Hidvéghi Balázs szerint a DK és az egész európai baloldal gyakorlatilag bevándorlókontinenssé akarja alakítani az Európai Uniót, és azon igyekeznek, hogy ehhez elvegyék a nemzetállamoktól a védekezés jogát, felhatalmazását és hatásköreit.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?