HARCÉL

Gyermek- és magyarellenesek a DK-s politikusok

A magyar családoktól elvennék és migránsoknak adnák a támogatásokat a DK-s politikusok. Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyûlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai sorra támadják a családvédelmi akciótervet.
  • Szerző: MTI

Bauer Tamás kijelentette, hogy a gyermekes családok támogatása rossz irány, ezért arra nemmel kell szavazni, egy írásában pedig azt fejtegette, hogy perverzek a családtámogatások, és nem helyes, ha a gyermekes családok vagyonát növeli a kormány - idézte fel a képviselő, hozzátéve:

a DK-s politikus szerint a saját otthon vásárlását sem kellene támogatni, és korábban arról is beszélt, hogy a migrációt kellene támogatni a családok helyett.

Zsigmond Barna Pál kijelentette, hogy Gyurcsány Ferencék kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekes családoktól. Azzal kezdték, hogy elvonták az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, elvették a hároméves gyest, adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat.

A Fidesz politikusa szerint

ha tehetnék, a DK-sok megint elvennének a gyermekes családoktól és a migránsoknak adnának, hiszen nyíltan bevándorláspártiak,

Európa és Magyarország migránsokkal való betelepítésén dolgoznak.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?