HARCÉL

Gyalázta a jobbikos Gyurcsányt és Fekete-Győrt

Ahogy az az uniós választások eredményének ismeretében várható volt, megkezdődött az ellenzéken belüli gerillaháború. A csaták most elsősorban az őszi önkormányzati választási listák körül zajlanak, egyelőre még nem túl hangosan. Azért kivételek már akadnak.
  • Szerző: Ripost

Bár a táborukon belül győztes DK elnöke kezdetben arról beszélt, hogy nem változtatják meg az őszi önkormányzati választásra kialakított - és Budapesten a Jobbikot valamint az LMP-t kihagyó - jelöltlistát, a jelek szerint mégis új "megállapodást" szeretnének a győztesek.

A "leosztásból" kihagyott Jobbik eleve nem szerepelt az "összefogás listáján", a párt Csongrád megyei elnöke, szegedi elnöke, megyei önkormányzati képviselője, a párt megyei jogú városok csoportjának vezetője, Tóth Péter mégis nekiesett a DK és a Momentum vezetőjének.

Közösségi oldalán péntek reggel közzétett posztjában ezt írta Tóth Péter:

„Fidesz-győzelem lesz ősszel is. A Fidesz most megnyerte az őszi önkormányzati választásokat és a 2022-es országgyűlési választást is.

Köszönetet lehet mondani az alkoholos mámorban úszó Gyurcsánynak és a nagyképű Fegyőrnek. Magyarország többet érdemel!”

– írta ki a politikus a jobbikos Alfahír egy vonatkozó cikkének megosztásával.

A Promenad.hu cikkírója feltette a kérdést:

Ha ezek az ellenzéki pártok és politikusok valójában ennyire utálják, gyűlölik és lenézik egymást, vajon hogyan akarnak közösen vezetni egy-egy települést, netán magát az országot?

És ki az, aki ezek után rájuk bízná a kormányrudat?

Tóth Péter egyébként megijedt saját posztjától, mert törölte, és következő bejegyzésében mentegetőzik, hogy a DK és az MSZP mintegy 14 megyei jogú városban „felrúgtak mindent”.

Láthatóan nem túl erős az a sokat emlegetett ellenzéki összefogás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?