HARCÉL

Ezért lett segédműtős Gyurcsány fia

Gyurcsány Ferenc első házasságából származó fia lényegében segédmunkásként dolgozik, míg apja egy gyönyörû luxusvillában él. De apja szerint így van ez jól.

A Blikk tudta meg, hogy Gyurcsány Ferenc első házasságából származó fia lényegében segédmunkásként dolgozik. A 25 éves Péter mindig is öntörvényű gyerek volt, ment a maga feje után.

Először raktáros volt

Nem tanult tovább, így lett belőle segédműtős 100 ezerért. Korábban meg raktáros volt, lényegében minimálbérért. Míg apja luxusvillában lakik a Rózsadombon, ami uszodával, szaunával is fel van szerelve, - ez évekkel ezelőtt ki is gyulladt, addig a fiú egy Pest környéki településen lakik és minden hajnalban bevonatozik munkahelyére egy pesti kórházba. Nem sokat szerepelt a nyilvánosság előtt, így senki sem ismeri fel a hajnali vonaton. Amúgy a lakásbérletét apja fizeti.

Nehéz eldönteni

A fiú elzárkózik mindenféle nyilvánosság elől, így nem tudni milyen viszonyban van az apjával és annak második feleségével Dobrev Klárával. Azt sem tudni, hogy érte-e bármiféle kellemetlenség  azért mert Gyurcsánynak hívják. Korábban arról lehetett olvasni, hogy például az ex-miniszterelnök édesanyját Pápán zaklatták.  Valamiféle bűzös anyaggal kenték be a postaládáját

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?