HARCÉL

Deutsch Tamás: Juncker kudarcot vallott

Szerdán közzétett Facebook-üzenetében Deutsch Tamás azt írta: Jean-Claude Juncker "kudarcot vallott, mert elnöksége alatt milliószámra bejöttek az illegális migránsok és kimentek a britek".
  • Szerző: MTI

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő szerint az Európai Bizottság elnöke

"szolidaritásból is megbukott, mert folyamatosan azon dolgozik, hogy kizárassa a Néppártból a Fideszt azért, mert kezdettől ellenezte az illegális bevándorlást".

 

"Juncker továbbra is kitart hibás politikája mellett. A Fidesz továbbra is kitart a Néppárt eredeti elvei, és az európai értékek mellett".

A kormány a hét elején indította kampányát, amelyben Soros György üzletember és Jean-Claude Juncker fényképe látható a következő szöveggel:

"Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást."

 

Az Európai Bizottság álhírnek, dezinformációnak minősítette az új kormányzati kampány anyagait, és kedden megszólalt a gyakran isiásszal küszködő Jean-Claude Juncker is, aki aláhúzta, "hazugságok ellen nem sokat lehet tenni", illetve úgy vélekedett, hogy a Fidesznek nincsen helye az Európai Néppártban, Orbán Viktor miniszterelnököt pedig Marine Le Penhez, a francia radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés elnökéhez hasonlította.

Deutsch Tamás kijelentette: A Fidesz továbbra is kitart a Néppárt eredeti elvei, és az európai értékek mellett. Ennyi."

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?