HARCÉL

Biden újra sokkol, 11 millió illegális bevándorlót tárt karokkal várna Amerikába

Újra élő vitában csapott össze egymással Donald Trump és Joe Biden.
  • Szerző: Ripost

Merész kijelentésekkel sokkolt az amerikai elnökválasztás előtti utolsó vitán Joe Biden. Donald Trump elnök demokrata-párti kihívója győzelme esetén tárt karokkal várná országába az illegális bevándorlókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csütörtök este tartott vitán a műsorvezető megkérdezte Bident: miért is kellene az amerikaiaknak bízniuk benne, hiszen a migráció problémáját az Obama-kormányzat nyolc éve alatt nem oldották meg. Biden úgy válaszolt, hogy ezúttal ő nem alelnök, hanem elnök lesz, és „hivatalba lépése után egy hónapon belül előterjeszti javaslatát valamennyi, mind a 11 millió illegális migráns amerikai állampolgárságára.” Azt is megjósolta, hogy győzelme esetén ő megállítaná a koronavírust, igaz, ennek módjára nem tért ki.

Joe Biden korábbi alelnök (Photo by FREDERIC J. BROWN / AFP)

Biden a fia, botrányos üzleti ügyeiről hallgatott. Donald Trump ugyanakkor érintette a témát.

Én soha nem kaptam pénzt Oroszországtól, Bidenék igen” – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök, utalva azokra a nyilvánosságra került e-mailekre, melyek szerint Joe Biden fia, Hunter Biden orosz oligarcháktól kapott pénzt, és ukrán gázcégnél dolgozott, amikor az apja alelnök volt.

Jeff Mason, a brit Reuters hírügynökség riportere megkérdezte Trumpot, hogy miért titulálja bűnözőnek Joe Bident? Az elnök keményen visszavágott.

Trump erre azt felelte, azért, mert ő egy bűnöző, és mindig is az volt. Majd hozzátette: Te is bűnöző vagy (utalva a riporterre), mert nem számoltál be Bidenék korrupciós ügyeiről, és bűnözők azok a médiamunkatársak is, akik segítettek eltitkolni a korrupciót.

Újabb Bidenékre nézve terhelő dokumentumok kerültek elő

Hétfő este közölte a Fox News, hogy megszerezte azokat a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy Hunter Biden hagyta a Delaware állambeli Wilmingtonban található, The Mac Shop nevű laptopszervizben a MacBook Pro típusú három számítógépét, amelyek közül egyiknek a merevlemezét lemásolta a hely tulajdonosa, John Paul Mac Isaac, és továbbította az FBI-nak, így szivárogtak ki a rajta lévő mailek a Biden család ukrajnai, oroszországi és kínai korrupciógyanús ügyleteiről.

Az egyik papíron látható Hunter Biden aláírása arról, hogy 2019 áprilisában a szervizben hagyott három elromlott laptopot, javítás céljából. Egy másik pedig az elnökjelölt fiának a nevére kiállított számla a szervizdíjról, 85 dollár értékben. Ez egy laptopra vonatkozik, mivel a másik kettőt nem lehetett megjavítani.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?