HARCÉL

Beismerés: Soros irányítja a balliberális oldalt

A magyarországi EP-választás tanulságait elemezve újabb blogbejegyzést írt Németh Gábor, a baloldal korábbi legbefolyásosabb kommunikátora, aki néhány napja azzal robbantott, hogy az EP-választáson életében először a Fideszre szavazott.
  • Szerző: ripost

Németh mostani írásának legérdekesebb része az, amikor leírja, tavaly áprilisban beszélgetett az MSZP egyik elnökségi tagjával, aki elhűlve mesélte, hogy saját tapasztalatai alapján sem legenda, hogy a balliberális oldalon mindent Soros György irányít, sőt, az egész annyira szervezett, hogy

ha valaki politikai tényező lesz az ellenzéki oldalon, annál azonnal megjelennek a Soroshoz köthető “civil” szervezetek, hogy parancsokat osztogassanak.

“Tavaly áprilisban beszélgettem egy elnökségi taggal a pártból(...) Ennek az MSZP-vezetőnek (nem hozom kínos helyzetbe a neve leírásával, mivel magánbeszélgetésünk során nyílt meg a témában) persze nem közvetlenül jöttek a Soros-parancsok. A rendszer, állítása szerint, ennél sokkal nagyobb és jobban szervezett: Soros Györgyhöz köthető “civil” szervezetek jelentek meg a környezetében, amint politikai tényezővé vált. Meglepetésére ezen szervezetek képviselői utasításokat fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy mit kommunikáljon, képviseljen, kikkel dolgozzon együtt.

Hamar kiderült számára az is, hogy ezekre a határozott sugalmazásokra “nem tanácsos” nem odafigyelni – ezt párttársai hamar nyomatékosították ugyanis.

Ám a Soros-hálózat nyilván elengedte a szocikat, akik kudarca lényegében az MSZP, mint politikai tényező megszűnését jelenti. Ebben hatalmas szerepe volt annak, hogy a szocik bénán hajtották végre a felsőbb utasításokat: ajtónak szaladtak, fetrengtek a földön, többszörösen megerőszakolták a magyar nyelvet, patkányoztak – joggal bőgtek le véleményem szerint, és innen nem is fognak már felállni” – írja Németh Gábor.

Az MSZP által korábban ellehetetlenített Németh szerint máris itt az utánpótlás, a DK és a Momentum, a két párt pedig lényegében az új MSZP-SZDSZ mintájára készült el a háttérhatalom műhelyeiben.

“Lehet ezen nevetni, de elég megnézni, hogy kommunikációjuk, üzeneteik milyen mértékben egyeznek meg nyugati elvbarátaikéval.

Nyilván egyazon elfajzott, értékvesztett politikai-hatalmi konstrukciót takarják a “nyílt társadalom” és az “európai egyesült államok” kifejezések. Ezen pártok és az őket mozgató erők egy olyan társadalomban érdekeltek, ahol az egyéneknek nincsenek gyökereik, ahol minden emberi, természetes, őstől való kötelék felbomlik, minden életösztön elkorcsosul”. – emlékeztet Németh Gábor, aki arra is felhívja a figyelmet, hogy

a nemzetét szerető, a családját védelmező, a hitét tartó, a kultúráját ápoló, a történelmére emlékező polgár a brüsszeli elit számára nem hasznos erőforrás.

Németh Gábort nem lepte meg a Fidesz múlt vasárnapi győzelme és örömét fejezte ki, hogy

“nekünk nem volt szükségünk robbantásokra, gázolásokra, komplett koncerttermek halomra gyilkolására ahhoz, hogy határozottan kiálljunk a valódi európai értékek mellett, a zsidó-keresztény kultúránk és az erős nemzetállamok szövetsége mellett, a tomboló, vegytiszta őrülettel szemben”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?