HARCÉL

Bangóné tovább folytatja a patkányozást

Hiába kért bocsánatot Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyûlési képviselő az ATV-ben elmondott botrányos kijelentéséért, a megbánás a jelek szerint csak ámítás. Facebook-oldaláról mostanáig sem tûnt el a patkányozós videó.
  • Szerző: itgy

Mint az köztudott, a politikai közbeszéd soha nem látott mélységeibe sikerült alászállnia Bangóné Borbély Ildikónak, amikor az ATV Start című műsorának vendégeként patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit.

A minősíthetetlen mondatok akkor hangzottak el, amikor a riporter kérdésére, hogyan lehetséges, hogy ha a Fidesz ellopja az uniós pénzeket, a támogatottságuk mégis folyamatosan emelkedik, Bangóné így válaszolt:

Sok a patkány Magyarországon.

A félreérthetetlen kijelentést (mert óriási botrány kerekedett belőle, sőt az MSZP és a Párbeszéd kivételével valamennyi ellenzéki párt  is elutasította) a politikus megpróbálta megmagyarázni. Azt igyekezett bizonygatni, hogy félremagyarázták mondandóját és ő a rágcsálókra célzott, nem a Fidesz szavazóira.

Aki látta a felvételt, nem hiszi, nem is hiheti el a magyarázatot. Az ezt követő, a Facebook-on közzétett bocsánatkérés őszinteségében pedig azért nem hihet, mert ha komolyan gondolta volna, törölte volna ezt a felvételt.

Nem tette meg, most is megnézhető a gyalázatos produkció.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?