HARCÉL

Az agresszív ellenzék nem kér bocsánatot

Májusig kész a kormányellenes tüntetések akcióterve - derült ki az Echo TV Informátor címû mûsorából, amelyben Földiák András, a Szakszervezetek Együttmûködési Fórumának elnöke szólta el magát arról, hogy akció követhet akciót.
  • Szerző: Ripost

“Ha nem lesz megállapodás és semmi esély nincs arra, hogy valami megoldást találnak ennek a munkaidő szervezési intézkedésnek a visszavonására vagy nagyon erős enyhítésére, akkor május elsejéig akció fog akciót követni” – mondta Földiák András az Informátorban Szarvas Szilveszter kérdésére. Földiák azt is kijelentette,

nagyon szeretné, ha európai nagyvárosokban is tüntetnének a kormány ellen.

Nem mindenkinek tetszik ugyanakkor a nagy szakszervezeti kormánybuktatás. Balogh Béla, a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke például nem kér a politikusokból, és nyomatékosította, ők nem fogalmaztak meg semmi olyat, hogy rendszerdöntés.

A kormánybuktató akcióterv létezése Hidvéghi Balázst, a Fidesz kommunikációs igazgatóját sem lepte meg. Szerinte

egészen az európai parlamenti választásokig olyan jelenetekre kell számítani, mint amiket decemberben és most, január elején is láthattunk.

“Én erre készülök és erre lehet számítani. Az egy bevált módszere a Soros-birodalomnak, hogy különböző utcai akciókkal, agresszióval és zavarkeltéssel igyekeznek nyomást gyakorolni és egy törvényesen működő kormányzat ellen fellépni. Mivel az EP-választás sorsdöntő lesz a bevándorlás kérdésében, így a következő időszak egy intenzív kampányidőszak lesz”.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is ráerősített Hidvéghi szavaira.

“Soros György hadrendbe állította az embereit Magyarországon.

Azok a magyar pártok, akik Soros befolyása alatt állnak, ilyen akciókat fognak megvalósítani a választás napjáig”.

Az Informátor stábja a közmédia folyosóin “nagyot alakító”, versenyfetrengő, ajtóról lepattanó ellenzéki politikusokat, Szél Bernadettet, Kunhalmi Ágnest, Hadházy Ákost, Gréczy Zsoltot és Ujhelyi Istvánt is elcsípte, akik továbbra is azt a konteót ismételgetik, hogy őket megverték, bántalmazták. Kiderült,

elnézést nem kérnek, Kunhalmi Ágnes például az Oscar-díjat is köszöni.

Érdemes megnézni a reakcióikat és a teljes Informátort.

 

És ezeket olvastad már?