HARCÉL

Ártatlan amerikai lánnyal végzett az Iszlám Állam vezetőjének özvegye

Egy szír menekülteken segítő fiatal lány kivégzésével vádolják Umm Sayyafot, az Iszlám Állam egyik elhunyt főparancsnokának özvegyét. A 26 éves áldozatot még Szíriában ejtették túszul, a kegyetlen vezető pedig többször is megerőszakolta őt fogva tartása alatt. Miután a férfi meghalt, özvegye eldöntötte, hogy végez vele.
  • Szerző: Doris

Hónapok óta hangos a sajtó az Iszlám Állam rémtetteitől. Most egy egészségügyben dolgozó, ártatlan amerikai lány halála rázta meg a világot. A 26 éves Kayla Mueller a messzi Arizona államból utazott Törökországba, hogy a török-szír határnál segítsen a menekülteknek.

Már egy éve dolgozott az egyik török humanitárius szervezetnek, amikor 2013-ban a szír főváros kórházából kilépve elrabolták és túszul ejtették. Megrázó történetéről a Mirror számolt be.

Kiderült, hogy a lány fogva tartója az Iszlám Állam egyik parancsnoka, Abu Bakr al-Baghdadi volt, aki Kaylát rabszolgájaként tartotta felesége szíriai otthonában.

Az évek során többször is megerőszakolta, és arra kényszerítette, hogy legyen a felesége.

A kínzásoknak csak a férfi halála vetett véget, 2015 májusában. Bár kegyetlen fogva tartójától megszabadult, Kayla soha többet nem hagyhatta el a terrorista özvegyének házát.

Az információk szerint az asszony, ismert nevén Umm Sayaff, férje halála után kegyetlenül kivégezte a 26 éves lányt...

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?