HARCÉL

Aljas posztot tett közzé a volt SZDSZ-es miniszter

Kuncze Gábor tréfásnak találja, ha a keresztényeken gúnyolódhat. Vajon süllyedhet-e mélyebbre az egykori belügyminiszter?
  • Szerző: Ripost

A Kereszténydemokrata Néppárt közleményben emelt szót a kereszténységet gyalázó újabb karikatúra és Kuncze Gábor posztja ellen. A szellemesnek szánt kép Müller Cecíliát ábrázolja, aki mintegy megváltóként, áldóan tárja szét karjait. A gusztustalan képre a KDNP így reagált:

„A Népszava vallásgyalázó karikatúrája után, sajnos, nem kellett sokat várni az újabb provokatív, kereszténységet gyalázó ábrázolásra. Visszautasítjuk és tűrhetetlennek tartjuk, hogy jogsértő módon hitünkben gyaláznak!

A kereszténygyalázó Kuncze Gábor valaha piarista diák volt. Nem látszik rajta.
MTI Fotó: Soós Lajos

Szégyenletes, hogy ezt a keresztény vallási közösség méltóságát sértő karikatúrát Kuncze Gábor – egykori SZDSZ elnök, volt belügyminiszter és volt országgyűlési képviselő – posztolta, ezzel megsértve többmillió magyar ember vallásszabadsághoz fűződő személyiségi jogát! Külön szégyen, hogy az egykori SZDSZ elnök egykori piarista diákként teszi mindezt.

Bár formálisan úgy tűnik, hogy az antikrisztiánus SZDSZ már kimúlt, de politikai zombiként mégis tovább folytatja a kereszténység gyalázását”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?