HARCÉL

Agyhalottaknak nevezte Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje

A Momentum főpolgármester-jelöltje, a nyilvánosságnak szerényen "végtelenül mûvelt családapaként" bemutatott Kerpel-Fronius Gábornak egy focimeccsen sikerült ennyire mélyre süllyednie. A Facebookon megjelent bejegyzését a Hír TV szúrta ki.
  • Szerző: ripost

Cseh Katalin, a párt EP-képviselője által a „versenyszférából érkezett, tapasztalt cégvezetőként, végtelenül művelt, feddhetetlen előéletű családapaként” bemutatott Kerpel-Fronius Gábor azért kezdett hazája gyalázásába, mert kiderült, hogy a labdarúgó-vb döntőjében a magyarok többsége Horvátországnak, és nem a franciáknak szurkolt.

A Momentum főpolgármester-jelöltje erre így reagált Facebook-bejegyzésében:

„(...) mennyire agyhalott ez az ország”.

 

A politikust feldühítették azok a bejegyzések, amelyekben leírták, hogy a horvát válogatottat horvát születésű játékosokból áll. Erre jött az agyhalottazás.

Kerpel-Fronius egyébként úgy lett a Momentum budapesti jelöltje, hogy sokszor és hosszan írt a Facebookon politikai helyzetelemzést, amely szinte minden alkalommal Fekete-Győr Andráséknak kedvezett. A pártelnök hétfőn sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy agyhalottozó politikusukat indítják a főpolgármesteri székért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?