HARCÉL

A migránspárti ellenzéki polgármester-jelöltek veszélyesek

Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre – hívta fel a figyelmet Halász János keddi sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: Ripost

A Fidesz-frakció szóvivője kiemelte, a mostani önkormányzati választás tétje különösen nagy a magyar települések számára. A bevándorláspárti európai baloldal minden szinten ki akarja építeni hálózatát a tagállamokban: kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére.

Halász János felhívta a figyelmet arra, a magyar ellenzék is tele van migránspárti polgármesterekkel. Hozzátette: az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre.

Mint mondta, a bevándorláspárti polgármesterek díszpéldánya Botka László – Szeged szocialista polgármestere -, aki kezdettől támadja a kerítést, és a szocialisták miniszterelnök-jelöltjeként meg is ígérte a kerítés lebontását. Külön egyeztetett Martin Schulzzal, a bevándorláspárti európai szocialisták akkori vezetőjével és nyilvánvalóvá tette, hogy Szeged tárt karokkal fogadja a migránsokat.

Halász János arról is beszélt, hogy az ellenzék szombathelyi polgármesterjelöltje, Nemény András is bevándorláspárti. Ő például támogatja a migránskvóta bevezetését, ami jól tudjuk, azt jelentené, hogy futószalagon osztanák szét Európa különböző városaiba – a magyar városokba is – a migránsokat.

A Fidesz-frakció szóvivője példaként említette a szintén bevándorláspárti nyíregyházi polgármesterjelöltet, Jeszenszki Andrást is, aki ugyancsak támadja a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Leszögezte: az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre. Felhívta a figyelmet arra, hogy azokban a külföldi városokban, ahol bevándorláspárti polgármesterek vannak és segítik a migránsok betelepítését, ott rohamosan romlik a közbiztonság, megnő az erőszakos bűncselekmények száma, és vége van az ott élők nyugalmának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?