HARCÉL

A migrációról is hazudnak a brüsszeli bürokraták

Bakondi György a Kossuth rádióban azt mondta, az EP-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz.
  • Szerző: Ripost

A migrációs krízis körüli elhallgatások a nyugat-európai embereket megnyugtatására, érzékenyítése és befolyásolása szolgálnak.

Bakondi György felidézte, hogy

a kötelező kvóták esetében is tagadta az uniós vezetés, hogy ezt akarják ráerőltetni a tagországokra, majd kiderült, hogy mégis. 

Ugyanilyen mellébeszélés folyt a migránskártyákkal kapcsolatban. Először tagadták a létezését, aztán bevallották, de azt állították, hogy csak a politikai menekültek kapnak ilyet.

A következő lépésben bevallották, hogy nem csak azok, de csak Görögországban használhatók a kártyák. Végül bebizonyosodott, hogy Törökországban is alkalmazzák az anonim kártyákat.

"Úgy költöttek el nagyjából 500 milliárd forintnak megfelelő eurót, hogy erről nyilvános határozat nincsen, jogszabály nincsen, közbeszerzés nem történt,

ráadásul olyan anonim kártyákat adnak ki, amilyen európai polgárnak nem lehet. Állítják, hogy rendszeresen ellenőrzik a felhasználókat, de hogyan?"

Eközben a magyar babaváró hitelt támadják, mondva csinált kifogásokkal, mint például, hogy a rendszer "versenyt korlátozó". A migránskártya-ügy ellenben nem, holott mindenféle közbeszerzés nélkül kapta meg a kibocsájtási jogot az egyik pénzügyi szolgáltató.

Bakondi György az Európát érő jelenlegi migráció nyomással kapcsolatban azt mondta, hogy a nyugati médiában megtévesztő, hamis hírek jelennek meg az "érzékenyítés" érdekében, a migrációt elutasítókkal szemben pedig egyre durvább a hangnem.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?