HARCÉL

A bulvár nyerte meg a brit választásokat!

Elképesztő címlapok! Királyi bébinek álcázták a miniszterelnököt! A legnépszerûbb bulvárlap a SUN lesöpörte a hivatalban lévő Cameron keményen nyomuló ellenfelét. Zabáló-gépként alázták: A munkáspárti rém felelőtlenül felfalná a britek életét!
  • Szerző: Ripost

Az okoskodó közvélemény kutatók nem győznek bocsánatot kérni. Azt merészelték állítani, hogy a Munkáspárt és a Konzervatívok fej-fej melletti küzdelme várható. Ehelyett Cameron miniszterelnök a konzervatívok főnöke kiütötte Milibandet, aki könnyes szemekkel kényszerült, a rettenetes kudarcot mentegetve lemondani.

Katy Perry férje sem segített

Sokan állítják, hogy nem is a politikusok, hanem a nagyhatalmú brit bulvár, mindenekelőtt a SUN döntötte el a választásokat. Olyan keményen, bulvárhadosztályok átütő erejével ment neki a Munkáspártnak, hogy az gyakorlatilag összeomlott. Ed Milliband hiába állította maga mellé a híres-hírhedt stand up komédiást, Russel Brand-et, Katy Perry volt férjét, semmire sem ment vele. A SUN valóságos rémként mutatta be az ijesztő kinézetű, torzonborz fickót, hogy minél jobban undorodjon tőle, és politikai haverjától a brit szavazó.

Paparazzik leplezték le, ahogy éjszaka, vámpír-módra találkoznak a „rémek” a Munkáspárt főhadiszállásán. De a csúcs nem ez volt!

Királyi bébi lett a miniszterelnök

Ugye mindenki ismeri azt a fotót, amikor az újszülött királyi bébit, Charlotte hercegnőt a kórház előtt karjában tartja Kate anyuka. Nos, a SUN  a királyi baba helyére odavarázsolta bébiként Cameron miniszterelnököt!

Mint Nagy-Britannia  újjászülető, egyetlen reményét! Tátott szájjal nézett a világ, lehidaltak a politikai ellenfelek. Hiába próbálkoztak ellencsapással, kipukkadt mindegyik.

Teszkós bútor a Downing Street-en

A SUN milliók figyelmét hívta fel a miniszterelnöki rezidencián készült elképesztően érdekes videóra. Ahol megnézhettük mekkora a kupleráj a világ leghíresebb házában a Downing Street 10-ben, például a konyhában. Vagy, hogy ugyanitt a miniszterelnöki dolgozószoba olcsó „teszkós” műanyag bútorokkal van berendezve. Aki végignézi, úgy érezheti, hogy együtt írja alá a törvényeket a brit birodalom főnökével, két hosszú kávé közben.

Te malac! Ne edd meg a kajánkat!

Aztán volt még egy megrendítő erejű atomcsapás. Találtak egy jó kis zabálós fotót a Munkáspárt nagyétvágyú vezéréről. Ed Miliband eltorzult arccal, kétségkívül agresszív falánksággal tolja befelé a szendvicseket. Nos, a SUN kieresztette oroszlánkörmeit. A brutális címlapfotóra ráírták: „A disznófülű (!) Ed mindent felzabál!:  SAVE OUR BACON!- „ Mentsétek meg sonkánkat!

És ezzel el is dőlt minden. A bacon őshazájában nincs ennél fenyegetőbb, zsigeri üzenet… Az okostojás közvéleménykutatók meg húzhattak balra el...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?