HARCÉL

A balliberálisok összefogtak a kisnyilasokkal

A Jobbik semmit sem változott, ugyanaz az antiszemita párt maradt, mint korábban volt - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője.
  • Szerző: MTI

A KDNP-s politikus felidézte, hogy az elmúlt napokban – az eddigieken túl – újabb

vállalhatatlan, rasszista vagy antiszemita hangokat tartalmazó felvételek kerültek nyilvánosságra a Jobbik háza tájáról.

Most a Jobbik szóvivőjéről láttak napvilágot felvételek, arról a Jakab Péterről, aki korábban Gyurcsány Ferenccel tett valamiféle esküt a Parlament előtt.

Ezeken a KDNP korábbi képviselője, Salamon László  nevével és vélt származásával viccelődnek, s Jakab Péter láthatóan jót nevet ezeken a gyalázatos vicceken.

A KDNP visszautasítja, hogy a kisnyilasok korábbi képviselőtársaikon és embertársaikon ilyen gyalázatos módon viccelődjenek. Emlékeztetett:

a KDNP idén 75 éves, és elődeik a legsötétebb diktatúrák időszakában is felemelték a szavukat az antiszemitizmus és a gyűlöletkeltés ellen.

A frakciószóvivő felidézte Jakab Péter azon szavait is, amikor „a kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt”, majd kitért a Jobbik korábbi antiszemita botrányaira, a cipőkbe köpésre, a képviselők listázására, zsidó nő megverésével való hencegésre, karlendítésre.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott,

mindenki láthatja, ez a Jobbik egy zsidózó, antiszemita, szélsőséges párt, újabb és újabb bizonyítékok támasztják ezt alá.

A magyar balliberális oldal pedig a pénz és a hatalom reményében összefogott ezekkel a kisnyilasokkal – tette hozzá a KDNP-s politikus.

 

És ezeket olvastad már?