HARCÉL

9 órán át szexelt részegen az anya, közben meghalt a gyereke

Szörnyû családi tragédiát okozott egy felelőtlen anya őrült szexmaratonja egy angol kisvárosban. Yvonne Adkins kilenc órán át gyûrte ittasan a lepedőt alkalmi partnerével, miközben a földszinten felejtett refluxos kislánya meghalt. A baba mindössze három hónapot élt.
címkék:
  • Szerző: Doris

Alig egy hete ismerte alkalmi szexpartnerét az a részeges anya, akinek felelőtlensége három hónapos kisbabája életébe került.

A szörnyű tragédia - amiről a Mirror számolt be részletesen - az angliai Staffordshire egyik kisvárosában történt, és szinte sokkolta a helyi lakosságot.

Yvonne Adkins - akinek összesen 6 gyereke volt 4 különböző férfitől - egy buszmegállóban szedte fel szeretőjét, majd mielőtt egymásnak estek volna az emeleti hálószobában, az anya alaposan a pohár fenekére nézett. Annyi whiskyt ivott, hogy teljesen elvesztette az önkontrollt. Így történhetett, hogy végül 9 órán át gyűrte a lepedőt a férfival, és

észre sem vette, hogy a földszinten felejtett kisbabája kétségbeesetten küzd az életéért.

A mindössze három hónapos kislány ugyanis súlyos gyomorbetegségtől, refluxtól szenvedett, és születése óta hányt. Órákig feküdt takaró nélkül, magára hagyva a kanapén, végül ott lelte halálát. Élettelen testére csak másnap reggel találtak rá a házhoz kiérkező rohammentősök, akik azonnal kórházba szállították a kicsit, de már nem tudták megmenteni.

A 32 éves anya teljesen érzelemmentesen fogadta a kis Shanelle halálát.

A nyomozás során kiderült, hogy a szociális gondozók a tragédia előtti hetekben már négyszer is meglátogatták az alkoholproblémákkal küzdő Yvonne-t, miután az egyik szomszéd felhívta a figyelmüket a babát fenyegető veszélyre. Adkins azonban inkább tanulási nehézségekkel küzdő húgára bízta a gyerekeket, akikkel egyáltalán nem foglalkozott.

Részeges szexkalandja pedig végül legkisebb gyereke szörnyű halálával végződött.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?