Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2019.08.19.

Gyurcsányék meggyalázták augusztus 20-át, Szent István ünnepét

A körmenet?  Gyurcsányék szerint „szoknyás férfiak felvonulása”, a katolikus homoszexuálisok parádéja, a keresztény PRIDE.  Szent István mumifikálódott jobbkezét pedig azért viszik körbe, mert a király valaha azzal „maszturbált és segget törölt.”

Nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc biztatására és felhatalmazásával rontott az államalapító Szent István ünnepére, Magyarország születésnapjára a legismertebb DK-aktivista, Homonnay Gergely. Aki rendszeres vezérszónoka a Gyurcsány-párt rendezvényeinek, aki családi jóbarátja a DK-elnöknek és feleségének, nemrég Gyurcsányné személyesen is meglátogatta a lakásán.

A korábban fideszes szomszédasszonya halálát kívánó homoszexuális DK-aktivista közösségi oldalán az államalapítás ünnepéhez közeledve azt írta, hogy augusztus 20-án

„Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbe hurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki, ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált és törölte a seggét.

A DK áprilisi kampányfilmjében is szereplő Homonnay Gergely a Gyurcsány-párt gyakori vezérszónoka nyilvánvalóan a pártelnök és neje tudtával és biztatására teszi a dolgát. Nem véletlen, hogy a hatalmas felháborodás ellenére a DK napok múltán is egyetértően hallgat a gyalázkodó bejegyzéssel kapcsolatban, noha többen is egyértelmű állásfoglalásra szólították fel Gyurcsányékat.

Nem véletlenül állnak ki Homonnay Gergely mellett. A hírhedt provokátor a párt egyik arcának, szellemi vezérének számít. Akivel Gyurcsány különböző, a Facebookon és a Youtube-on terjesztett propagandafilmekben népszerűsíti a DK-t.

Homonnay-t tudatosan használják Gyurcsányék a provokációra, ha kell kövér zsidókat gúnyol vagy azt állítja, hogy a CEU-ügye nagyobb tragédiája a magyarságnak, mint Trianon, hazánk kétharmadának elvesztése.

A legalább tucatnyi felszólítás ellenére a Gyurcsány-párt nem volt hajlandó elhatárolódni a saját aktivistájától, a máskor hiperaktív szóvivő Gréczi Zsolt is mély, egyetértő hallgatásba burkolózott.

Méltó választ adott viszont az őrült provokátornak és a Gyurcsány-pártnak Azbej Tristan a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára.

„Én érzem magam kínosan, hogy Gergely miatt ennyire vissza kell mennem az időben, de arra még a csattogós lepkék és a játszóterek által meghatározott életszakaszomból emlékszem, hogy a csúfolkodót azzal lehetett legjobban helyére rakni, ha az ember nem húzta fel magát rajta. Ma ezt így mondjuk: ne etesd a trollt.

Szemben a modernkori militáns liberálisokkal, mi elítéljük ugyan az emberek gonosz tetteit, de magukban az emberekben a Jóisten tükörképét látjuk.

Gergely, látom benned is a Jóisten hasonlatosságára teremtett embert, és ez arra indít, hogy minden cinizmus, leereszkedés, kommunikációs kunszt vagy rossz szándék nélkül elmondjak érted egy imát, és erre kérjek másokat is.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így lett Magyar Péterből udvari bolond

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

magyarnemzet.hu

Megint pártot váltott Mellár Tamás, meg is van, hol folytathatja

ripost.hu

Megbolondul az időjárás, ez várható a következő napokban

hirtv.hu

Radar - Dagad a botrány a brit királyi család körül + videó

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Baukó Éva: A retinámba égett az igazi nyomor, amit láttam

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Hány évet kaphat, mivel vádolhatják meg Osváth Zsoltot?

POLITIK

Gyermekpornográfia: Osváth Zsolt megint próbálja elkenni az ügyet

POLITIK

A nyugat-európai gazdák úgy látják, elveszítették a csatát

POLITIK

Brüsszel egy feladatnak tekinti a migrációt

POLITIK

Magyarország továbbra sem vesz részt az ukrajnai fegyverszállításban

POLITIK

A NATO bevetése Ukrajnában súlyos következményekkel járhat