POLITIK

Gyurcsány kormányának már öt miniszterelnöke van?!

Már öt miniszterelnöke van Gyurcsány Ferenc szerveződő országmentő kabinetjének, de várható, hogy az ország kormányzásához még ennél is több miniszterelnökre lesz majd szükség.
  • Szerző: F.G.

A Závecz Reserach eddig nem nyilvános márciusi felmérésből kiderül, hogy akár öt miniszterelnöke is lehet Gyurcsány Ferenc országmentésre készülő kormányának.

Gyurcsány Ferenc Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Telex értesülése szerint a közvéleménykutató listáján Jakab Péter, Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter neve szerepel, jelezve, hogy melyikük hol áll a népszerűségi listán. Fekete-Győr már el is árulta: miniszterelnökként azért fog dolgozni, hogy a magyarok itt, Magyarországon élhessenek nyugati színvonalon. Állítólag Gyurcsány Ferenc elégedett a miniszterelnöki felhozatallal, mondta is: „Jöttek páran, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország.”

Őszödi beszédéből idézett az ország jobbító szándékáról nehezen lebeszélhető Gyurcsány Ferenc. De van a tarsolyában még más is, amit a választások éjszakáján készül elmondani: Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?