KÜLFÖLD

Gyerekeiről posztolt a Facebookra az anya, de amit utána tett, arra nincsenek szavak

Elképesztő történet! A gyanú szerint megdöbbentő ok állhat a feltételezett gyermekgyilkos tette mögött.
  • Szerző: Ripost

Tizenötödik házassági évfordulóját ünnepelte az új-zélandi orvos házaspár, dr. Lauren Dickason és férje, Graham tavasszal, a jubileum kapcsán pedig a nő megható Facebook-posztban üzent férjének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A boldognak tűnő házaspár, a tragédia előtt (Fotó: Facebook)

„Micsoda kaland! Egy gyönyörű családot teremtettünk és mennyi csodálatos élményben volt részünk. A következő éveink talán még ennél is boldogabbak lesznek, amennyiben a gyerekeink végre hagynak minket aludni!”

Ezt a kiírást látva mindenki előtt egy boldog család képe elevenedhet meg, a történet azonban drámai fordulatot vett. Szeptember 18-án ugyanis Dickason kétéves ikerlányait, Mayát és Karlát, valamint hatéves nővérüket, Liane-t holtan találták a család új-zélandi otthonában.

A holttesteket ráadásul a munkából hazaérkező férj találta meg, akit annyira megrázott élettelen gyermekei látványa, hogy kétségbeesett üvöltésbe kezdett, majd a sokk következtében sírógörcsöt kapott. A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták a házban tartózkodó Laurent.

A legmeglepőbb az egészben, hogy a pár nagyon szeretett volna gyermekeket, évekig próbálkoztak, mire megfogantak a kicsik.

A három kislány Fotó: Facebook

A nő kegyetlen tettét az ismerősök a koronavírus okozta stresszre vezetik vissza. A házaspár az eset előtt nem sokkal költözött a Dél-afrikai Köztársaságból Új-Zélandra, ahol a helyi szabályozás miatt hosszú időre karanténba kerültek. Lauren mentális állapota állítólag szörnyen megomlott a költözés, az azzal járó változás és a karantén miatt...

Fotó: Facebook

Bár mindez rendkívül gyenge indoknak tűnik arra, hogy a nő végezzen mindhárom gyermekével, sokak szerint mégis ez lehet a háttérben. Az anyát most egy elmegyógyintézetben kezelik és további vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy megállapítsák, beszámítható volt-e végzetes tette elkövetésekor – számolt be a szomszédokat és a család barátait mélységesen megrázó esetről a DailyStar.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?