Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2017.10.04.

Gondnokság alá helyezik Simicska Lajost?

Többen máris felvetik Simicska beszámíthatatlanságának kérdését. Vajon képes-e még felelõsséget vállalni a tetteiért, vagy már beszámíthatatlan?

 

Pillanatnyi elmezavar? Egy mentálisan elbizonytalanodott ember kiszámíthatatlan cselekedete? Sokan találgatnak tegnap reggel óta. A jobbikos milliárdos kedd hajnalban Veszprém utcáin hőbörgött – ki tudja, mennyi alkohol befolyása alatt – kezében egy festékszóró flakonnal.

A %RIPOST% értesülése szerint azonban annyira részeg volt, a keze is remegett, hogy  ő maga nem tudta kiírni az obszcén szövegeket. Végül egyik alkalmazottját, M. Lászlót utasította arra, hogy fújja a hirdetőoszlopokra elhíresült otrombaságát. A férfi, értesülésünk szerint, alaposan össze is festékezte magát nagy igyekezetében, hogy a Főnök kedvében járjon. Amikor már az ötödik oszlopot rondították össze, rendőrök igazoltatták őket. Az oligarcha alkalmazottja azt vallotta zavartan a rendőröknek, hogy bár a Főnök kérte a fújkálásra, ő mégis önként tette mindezt. Simicska mocskos, sőt tépett zakója egyébként  arra utalt, hogy a részeg ember el is esett az utcán.

 

A szemtanúk szerint az önkontroll totális hiányát mutató Simicska azzal védekezett, hogy a saját tulajdonát rongálta meg az ­obszcén szöveggel, azzal meg „azt csinál, amit akar”.

Mindenesetre  a milliárdos gondoskodott arról, hogy mindennek híre menjen. Kirendelte a helyszínre egyik újságíróját. A fotó, amelyen az igazoltatás látható, a Simicska érdekeltségébe tartozó Helyi Válasz Facebook-oldalán villámgyorsan meg is jelent. A posztra ezután nyomban, pontosan időzítve, felhívta a szintén Simicska-tulajdonban lévő Index figyelmét a portál egyik munkatársa. Hogy még véletlenül se feledkezzenek meg róla...

A beállított képekről persze lehagyták a valójában parancsra, főnöki utasításra graffitiző alkalmazottat. Úgy állították be a dolgot, mintha a milliárdos saját maga graffitizett volna...

A Simicska-orgánumok aztán nem győzték hangsúlyozni, hogy mindez egy átgondolt „politikai akció”, és nem egy zavarodott, alkoholizáló ember kétségbeesett próbálko­zása.

Aki még arra sem volt képes, hogy mindezt maga vigye végbe. Megerősített információink szerint az alkalmazott hivatalos jegyzőkönyvbe mondta, hogy főnöke utasította a graffitizésre, mert ő maga nem volt alkalmas állapotban...

Többen máris felvetik Simicska Lajos beszámíthatatlanságának kérdését. Képes-e még felelősséget vállalni a tetteiért, vagy már beszámíthatatlan? Vajon a közeljövőben sor kerülhet-e gondnokság alá helyezésére? Javasoljuk, hogy ez esetben Vona Gábor vagy testületileg a Jobbik elnöksége lássa el ezt a feladatot.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ilyen még nem volt: aranyat lövell ki egy vulkán

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

metropol.hu

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

vg.hu

Alba Aréna: megnyílt Magyarország legújabb sportarénája – fotók

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Komoly az esélye a benzinárstop bevezetésének

POLITIK

Mexikói filmsztár a CPAC Hungary egyik vendége

POLITIK

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött az uniós elitnek: menniük kell!

POLITIK

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

POLITIK

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

POLITIK

Újabb súlyos orosz támadások Ukrajna ellen

POLITIK

Izrael rakétákat lőtt ki Iránra