INSIDER

Fülest kapott a bíróság arról, hol lehet VV Fanni holtteste

Rejtélyes levél érkezett a bíróságra, amelyben egy szemtanú pontosan leírja, hol lehet az eltűnt valóságshow-szereplő holtteste.
  • Szerző: Ripost

Mint tudott, a vádirat szerint nem kérdés, hogy a VV Fanni gyilkosság elkövetője, az ügy egyetlen vádlottja, B. László, s mint azt a Bors nemrég megírta, az FBI emberei műholdas nyomozás során még a stéget is beazonosították, ahonnan a dunaújvárosi kajakos bedobhatta a celeblányt a Dunába. Ám egy, a bíróságnak címzett írásbeli vallomás most teljesen más oldalról világíthatja meg a bűntényt, a napokban ugyanis felbukkant egy újabb koronatanú, aki azt állítja, tudja, hol van Fanni holtteste. A törvényszék komolyan vette a rejtélyes üzenetet, s maga értesítette mind a vád, mind a védelem embereit egy lehetséges szemtanú állításairól.

„A bíróság tájékoztatása szerint nemrég érkezett egy e-mail, melynek névtelen feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak” – árulta el a levél tartalmát a Borsnak dr. Bálint Roland, B. László védője.

„Egy rövid, lényegre törő, pár soros levélről van szó, amiben egy dunaparti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai” – folytatta az ügyvéd, akit rögtön kifaggattunk a nyomozás részleteiről, de az eredmények még előtte is titkosak maradtak a lap lapzártájáig.

Egy biztos, ha bármilyen nyom akad, ami Visegrád irányába viszi a nyomozást, az kellően felforgathatja az ügyet, s a védelem malmára hajtja a vizet, annak ellenére is, hogy a vádlott bevallotta: ő vitte el a lakásból az öntudatlan állapotban lévő Fannit. Hiszen minden eddigi telefonos és autós GPS-adat B. László Budapest és Siófok közötti mozgását támasztja alá, Visegrád pedig az ellenkező irányban van. Az pedig, hogy a kamerafelvétel után pontosan mi történt a cserfes valóságshow-szereplővel, eltűnt vagy em­berölés áldozata lett-e, s ha utóbbi, akkor valóban a vádlott-e az elkövető, a mai napig kétséges. Ha a levélíró állításai igaznak bizonyulnak, akkor pedig még vitatottabb lehet...

„Nyilvánvalóan, ha érdemi információt tartalmaz az e-mail, akkor az az én ügyfelem állításait igazolná, azaz hogy nem követett el emberölést, hiszen Visegrádon bizonyíthatóan nem járt. De természetesen a legjobban annak örülnénk, ha az derülne ki, hogy Fanni él, s ha így van, akkor – ahogy egy alkalommal a bírónő is felvetette – csakis külföldön lehet” – tette hozzá dr. Bálint Roland.

Hogy a rejtélyes levél miatt elrendelték-e a nyomozást Visegrádon, s az milyen eredményekkel zárult, azt nagy valószínűséggel dr. Farkas Gabriella bírónő a hétfői tárgyalási napon ismerteti, amin a vírushelyzet miatt a sajtó képviselői most először nem lehetnek jelen.

Mint tudott, Novozánszki Fannit 2017. november 20-a óta nem találják. Az utolsó képkockák egy lépcsőházi kamerafelvételen lettek rögzítve a celeblányról, amin a vádlott a karján viszi, és beteszi az autója hátsó ülésére. Hogy Fanni ekkor életben volt-e, vagy halott volt, a szakemberek máig nem tudták megállapítani, ahogy azt sem, hol lehet a holtteste. A nyomozásba két éve az amerikai titkosszolgálat, az FBI is beszállt, s a szalkszentmártoni bányatavakig jutottak, ám a tó többszö­ri átfésülése után sem leltek semmilyen nyom­ra. B. László továbbra is az ügy egyetlen vád­lottja, aki az emberölést rendületlenül tagadja, s állítja: a rosszul lett Fannit az otthonától pár száz méterre, két ismeretlen férfinek átadta, hogy segítsenek rajta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?