KÜLFÖLD

Francia szexmunkásokat rabolt ki és erőszakolt meg hét marokkói

Nyolc különböző városban szemelték ki áldozataikat, akiknek előbb ajánlatot tettek. Több esetben az örömlányokat a saját lakásukban rabolták ki.
  • Szerző: SZM

Úgy tűnik, hogy már az örömlányok sincsenek biztonságban... Legalábbis erre utal az a hír, amely szerint egy 7 tagú marokkói migránsbanda több francia városban is ugyanazt a taktikát követte: kiszemelték a számukra szimpatikus szexmunkásokat, ajánlatot tettek nekik, majd kirabolták és megerőszakolták őket. Ez történt Rennes-ben, Brestben, Strasbourgban, Metzben, Quimperben, Vannes-ben, Angersben és Le Mansban is.

A tettesek mindannyian 25 és 35 év közötti bevándorlók, és néhányuk ellen az a vád, hogy a lányokat a saját lakásukban verték és erőszakolták meg. A nyomozók szerint volt, hogy 9000 eurót is raboltak tőlük egyetlen éjszaka alatt.

A szövevényes ügyet nemrég kezdték el tárgyalni Rennes-ben, de a bíróság elnöke szerint elég sok időt vesz majd igénybe, amíg az összes lehetséges áldozattól összegyűjtik a tanúvallomásokat, attól tartanak, több nő is várhatóan inkább hallgatni fog.

Forrás: Voiceofeuropeattó

És ezeket olvastad már?