NÍNÓ

Ezért verte meg ismerősét az utcán úgy, hogy több csontja eltört

Az ismerős 1470 forint miatt került bajba és verte meg az agresszív férfi a nyílt utcán annyira, hogy több csontja eltörött.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi sétált Tatán az utcán, amikor találkozott egy ismerősével, aki egy régebbi tartozását kérte rajta számon. Az a bizonyos 1470 forintos tartozás annyira feldühítette a hitelt adó férfit, hogy először csak szóban követelte az összeget, amikor ezt az ismerőse elutasította, akkor az agresszív férfi ütni-verni kezdte ismerősét a nyílt utcán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Elvette táskáját és menekülőre fogta, de a sértett utána ment és kérte vissza a tulajdonát. A dühös férfi ekkor megint ütni kezdte, majd a lopott táska pántjával fojtogatta áldozatát, aki emiatt elájult. Amikor felébredt, akkor eszmélt rá, hogy támadója elvitte a telefonját és a pénztárcáját, amiben 4400 forint volt. A támadás következtében a megvert adósnak az arccsontja és a bordája is eltört.

„Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy amennyiben az elkövető az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, úgy őt a Tatai Járásbíróság 5 év börtönbüntetésre, 5 év közügyektől eltiltásra és 21.200,- Ft. összegű vagyonelkobzásra ítélje” – közölte a -tal a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?