POLITIK

Évekig őrizhetjük az autós üldözés migránsait

Továbbra is 16 sérült migránst ápolnak a békési és csongrádi kórházakban. Akadnak köztük kómások is, akiket talán addig kell őrizni, amíg fel nem ébrednek. Ez azonban évekbe is telhet!
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a %% is beszámolt, több Békés és Csongrád megyei kórházban helyezték el egy októberi baleset után a migránsokat.

Az őket szállító embercsempész október elején rendőrök elől próbált elmenekülni kisbuszával, de elvesztette uralmát a gépjármű felett és lesodródott az útról. A vezető mellett ülő férfi a helyszínen szörnyethalt, míg a sofőr csak órákkal később hunyt el, a Mercedes Vitóban utazó többi sérültet pedig magyar kórházakba szállították.

Mint azt lapunk megírta, több orvos a tettlegességükről, agresszív fellépésükről számolt be lapunknak, továbbá arról, hogy nem működnek együtt az ápolóikkal.

A helyzet változatlan maradt, azóta ugyanis mindössze két migránst tudtak csak elengedni, őket Romániába toloncolták vissza, a többiek állapota azonban ezt még nem teszi lehetővé. Többükre ráadásul vigyáznia is kell a magyar rendőröknek. Ráadásul évekig! Hogy mindez, hogyan alakulhatott így, kiderül a mai számából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?