POLITIK

Eltemették Szilvia feldarabolt áldozatát, megszólalt a férfi rokona

A tunéziai férfi gyászoló családja reméli: a magyar nő élete végéig börtönben marad.
  • Szerző: Doris

Két gyerek bukkant rá Jászalsószentgyörgyön azokra a zsákokra, amik egy tunéziai férfi, Achref feldarabolt és sósavval leöntött holttestét rejtették. Kiderült, a férfit magyar barátnője, P. Szilvia gyilkolta meg különös kegyetlenséggel: egy vita hevében leszúrta, a holttestet megcsonkította, majd édesanyja segítségével egy öntözőcsatornához cipelte a darabokat.

Achref unokatestvére nemrég Magyarországra utazott, hogy azonosítsa a holttestet.

"Achref szülei nem tudtak ideutazni, ezért minden feladat rám hárult. Az azonosítás után, a hatóság engedélyével elhamvasztattam az unokabátyámat, a hamvakat pedig repülővel vittem ki. Ott, Tunéziában volt a szertartás, ami nagyon megható volt. A szülei nagyon megtörtek, amikor átadtam nekik a fiuk maradványait egy pici urnában, és tudom, ez biztosan furán hangzik, de egy picit megkönnyebbültek, hogy végre hazatért Achref. Ám semmi nem pótolhatja a gyermeküket, de tudják, hogy a magyar hatóságok nagyon komolyan veszik az ügyet. Reméljük, az a nő élete végéig börtönben marad" - mondta a rokon a Blikknek.

Szilvia rokonai is azt szeretnék, ha a nő megbűnhődne szörnyű tettéért. Korábban a nő testvére azt nyilatkozta a Blikknek: reméli, hogy Szilvia legalább húsz év börtönbüntetést kap majd. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?